Nästa händelse som skett i sommar

Ja som rubriken lyder så har det skett ännu en händelse i sommar. Denna händelse var en underbar resa som vi fick i bröllopspresent. Så jag ska väl lägga upp lite bilder på det med=)

En bild på en mycket förväntansfull dotter som strax ska iväg på bamseklubben.


Min favvo bild från resan=)


Dottern och maken övar på trix i poolen



En bild på maken vid middags dags=)



Man kanske ska lägga upp en bild på sig själv också?? hmm ja jag får väl göra det.



Ja ja jag vet blir inte jätte bra på bild dessutom ser jag lite galen ut men det är ju sådan som man är. Eller jo när Daniel fotar se föregående inlägg.

Så avslutade vi semestern med en bamse kram av Bamse.


Det var en helt underbar semester och vi tackar och bockar för denna present av alla underabara människor som kom och uppvaktade oss på vårat bröllop.




kanske dags med ett inlägg

Då detta faktiskt inte har varit en händelselös sommar som man kanske skulle kunna tro när man spanar i min blogg. Nej det har faktiskt hänt massor med saker som tillexempel bröllop. Det kanske finns någon stackare som är intresserad av att se lite bilder så jag lägger upp några.


Ja detta är då en bild på hela familjen innan bröllopet. när alla fortfarande var rena..;P


En bild på mig och eddie för er som inte känner igen mig utan ovven och eddie utan keps=)



En bild som får en att fundera om det var bröllop eller vad det var.



Man måste ju bjuda lite på sig själv =)
Men jag är jävligt snygg i håret...
'

Kanske en bild på tårtan men sedan får det vara bra.


Alla dessa bilder har min underbare vän Daniel tagit på oss.. Vilken tur man har att man har så underbara vänner honom och alla de som var så underbara och hjälpte till som Sofia, Jocke, Mia... det känns som att jag har glömt någon.. har jag det så ber jag om ursäkt. Men jag har faktiskt lite dåligt samvete över att Jocke och Mia gjorde så mycket som de gjorde. Jag sa ju åt er att lämna köket=P Älskar er alla även fast ingen lyssnar på mig. Jag är en mycket lyckligt lottad människa som har er alla.

Självklart har jag en hel del fler bilder om det skulle vara någon som är intresserad så får ni väl höra av er på msn..=)

Tänkte att jag me detta inlägg skulle kompencera bortfallet av inlägg med några bilder hoppas att det duger=)

RSS 2.0