Shit

Japp här går det undan i svängarna. För det första är det mindre än två veckor kvar till bröllopet. Vilket gör att jag torsdag fredag ska springa runt som en skållad råtta och fixa saker. Sedan är det massa annat som ska donas till bröllopet, vem som kommer när, musik, mat, sprit och ännu mera saker. Som om inte detta vore nog så ska jag jobba också. Vilket jag gör idag och imorgon samt två dagar nästa vecka hur fan ska jag hinna med det?

Plus på allt detta så sker det ju lite positiva saker som att sambon har fått jobb i Västerås. Vilket inneär en mer eller mindre diskret flytt till Enköping. För att denna flytt ska bli genomförbar är det ca 200 papper och personer som ska ringas och skickas in. Dessutom ska man på något vis fixa sig en lägenhet i denna guds förgätna håla. Men det verkar vara helt jävla omöjligt.

Nej nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Skulle det vara någon som frågar så nej jag är inte så nervös för bröllopet har så sjukt mycket annat för mig just nu.

Ha en bra dag=)

Sundsvall

Japp då befann man sig i Sundsvall. Vi åkte upp i fredags direkt efter brorsans student. För jag visste ju något som inte Eddie visste.

Men för att börja från början så i onsdags kom mamma, pappa och brosan till Öret. Iof kom de sent på kvällen så det vart inget vettigt gjort. Destomer skedde på torsdagen dagen började med att jag provade min klänning till bröllopet. Efter det bar det av till bolaget och gallerix. Sedan vart det lite lunch och mera städa ur det sista i brorsans lägenhet. När det var avklarat var det lite skit som skulle kastas. sedan bar det av till ica Maxi för lite inhandling av bröd och sånt till studenten. När allt detta var avklarat så åkte vi hem och käkade för att sedan sitta lite smått döda i soffan.

Fredagen tog då min bror studenten. Shit han är ju vuxen nu=) Det avlöpte någorlunda smärtfritt förutom att det var svin kallt och det regnade och vi vart tvugna att stå ute i 4h. Men när det var avklarat var det mat och tårta som gällde. Efter detta bar det av till bilen och vidare till sundsvall.

Lördag: detta var dagen det för min sambo som lyckligt ovetande trodde att han skulle upp tidigt för att gå några varv på minigolfbanan så han skulle ha en chans att vinna tävlingen. 7:30 dök det upp två uniformerade poliser som var Pärs mamma och pappa och hämtade Eddie och sedan såg jag inte så mycket av min sambo förutom under tävlingen. Det var ju hans svensexa och där har ju inte jag något att göra. Men han var nöjd med dagen och hade haft skitkul=) så det gjorde ni bra Pär, Pedde och Lax=) Kram på er alla=)

Idag så tänkte jag att jag skulle färga håret. Ja sedan ska vi ute och käka ikväll för att fira min sambos 25 års dag som var i måndags=) 

Allt

Japp som rubriken säger så är det allt. Japp inatt så drömde jag att hela bröllopet skulle skita sig. Att maten vart vidrig att allt bara vart kaos att hindersprövningen inte var som den skulle och att jag och Eddie hade glömt att skicka in namn ändringen. Som förövrigt kommer att innebära att vi behåller våra egna namn.

När jag vaknade så insåg jag att det är möhippa om max 26 dagar. Nej jag vet inte när. Det är just sånt som jag inte gillar av flera skäl. Tänk om det är så att människorna planerar att de ska iväg med mig säg på fredag. Så får jag veta att det finns ett ledigt pass på fredag så jag åker iv'äg till Enköping och jobbar. Det skulle då innebära att det inte finns någon att förnedra... Det är förövrigt en annan sak som jag inte gillar. Visst kan jag väl bjuda på mig själv och göra dumma saker. Men då vill jag att det ska ske på mina villkår. Skulle det vara något som jag inte vill så tänker jag inte göra det eller gå hem! Jaja nu har jag gnällt färdig.

När alla dessa tankar hade susat igenom mitt huvud så for vi dvs Jag, Eddie, och Emmy iväg till Marie berg och handlade lite sommar kläder till den lilla pärlan. Det vart ett par surfshorts. Äh kan inte stava men det vet jag. två linnen och två kortärmade tröjor. Så nu ska hon väl klara sommarn. Ja det vi köpte idag är ju inte det enda dden lilla flickan äger.

Sedan kom vi hem Emmy gick ut och lekte och jag satte mig med min c-uppsats. Som nu faktiskt börjar se ut som en c-uppsats ska bara fixa in Reuterswärd i diskussionen. Sedan är det bara att läsa igenom den och fixa lite små saker.

Så nu sitter jag här och bara väntar på att bli förnedrad inom de närmsta veckorna.

Ja hoppas att ni har det like kul som jag har... 

RSS 2.0