Paintball

Dagen idag har varit myck varierande. Började med att jag satt på opponering mellan 9.15-15.30. Detta var inte alls roligt bara en massa tjat och dryga uppsatser. Hoppas att ingen vlir sur nu. Men uppsatserna var jävligt sega främst för att jag inte hade något där att göra. Inte ens efter detta blev det bättre först så hamnade jag och Sofia mitt i rusningen när vi skulle till bolaget och när jag skulle köpa något att grilla så började det att pissregna så jag sket i det.

Men efter detta började dagen bättra på sig. När jag kom hem var det bara att hoppa i mjukisarna för att åka iväg med Eddie och Sixten för att spela paintball. Shit vad kul alltså. Jag tror att jag har funnit den ultimata sporten för mig. Ja när man har kört några gånger så kanske man blir lite bättre kan man ju hoppas. Men jag har ju så jäkla tur att ett par kompisar till mig jobbar på paintball tjofräset borta i Norra bro. Så vi behövde bara betala för bollarna=). Vi spelade helt seriöst mellan typ 18.00 till 22.30. Då hade våra bollar tagit slut och det var sent. Min snälla bror passade dessutom Emmy så det var bara att ta sig hem så han slapp ha henne hela natten. Men jag säger bara shit vad kul det ska jag definitift göra igen. Helt sjukt kul. Så nu hoppas jag att Alex holler vad han lovat och hör av sig till mig när de ska iväg nästa gång. Tror att man ska spela paintball efter varje opponering då glömmer man det tråkiga eller så kan man fira att man klarat uppsatsen=)

Nej nu ska jag gå och tvätta håret med diskmedel så jag får bort allt kladd i håret. Hoppas att alla har haft lika sjukt kul som jag har haft ikväll=) 

Ensam

Då var man ensam då. Eller inte riktigt Emmy är ju hemma med mig. Eddie har där emot gett sig av till huvudstaden där han ska på arbets intervju imorgon bitti klockan 9. Så nu är det bara att hålla tummar och tår för att han får det jobbet. Det vore helt underbart ifall han fick det jobbet för då skulle han slippa vara arbetslös och det är bra det=). Så nu ber jag alla ni som eventuellt kommer att läsa detta inlägg att hålla tummarna för Eddie imorgon mellan 9-11.

Ja annars idag så har jag faktiskt varit lite duktig har läst två uppsatser ska läsa de sista två ikväll när dottern somnat. Att jag bara hann med två var för att jag kompå saker som jag skulle skriva i min uppsats så idag har jag faktiskt pluggat yey. Jag skulle uppskatta att det tar ca 3 dagar att slutföra detta arbete om jag bara jobbar. Så det är mitt mål.

För när jag är klar med mitt arbete så kan jag åka till Pettzon med gott samvete och shoppa loss lite i Umeå. Jag är en ganska dålig människa för jag har faktiskt aldrig besökt min underbara vän i Umeå. Så det ska bli riktigt kul för hon är en av de vännerna som jag saknar riktigt mycket. Varför kan man inte bara bo på samma ställe? Nej jag drog till Vänersborg sedan Örebro, Sofia drog till huvudstaden, Sabina är kvar i Härnösand och Lax är kvar i Sundsvall och sist men absolut inte minst i  betydelse Pettzon som bor i Umeå. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så kan jag ju lätt ta en resa Sverige runt och ha någon stans att bo nästan överallt.=P

Nej nu ska jag göra iordning maten till mig och min dotter sedan sätta mig och läsa två uppsatser till. Hoppas att ni har en lika intressant dag som mig.=P 

Shopping

Dagen började ganska produktivt med en tripp till universitetet där jag gick igenom lite till uppsatsen och lånade en bok. När jag kom hem var min sambo hemma så vi åkte iväg så han fick i sig lite lunch då jag redan hade ätit på universitetet.
Efter detta startade den roligare delen av dagen som började med att vi åkte till Marieberg där vi började med att köpa ett par nya badtofflor till Eddie. Ni som känner honom vet han passion till dessa besynnerliga fotdon. När dessa vaqr införskaffade tog vi en sväng förbi bolgaet och handlade lite inför bröllopet. Det vart 18 flaskor Törley då ska några vara till skålen och resten till maten. Men eftersom alla tycker lite olika så köpte vi 8 falskor röd cicero och 8 flaskor liebenfraumilch (jag tror att det stavas så) det är ett vitt "saft" vin. Så jag hoppas väl att detta ska falla folk i smaken. Gör det inte det så kommer det också att införskaffas öl, cider och någon form av avec.

När alkoholen var inhandlad så bar det av till ikea där det köptes 10 skålar att servera mat i. 8 brickor att lägga upp mat på och en gigantisk bytta att göra potatissallad i. Dessutom vart det en förpackning skumpaglas oxå då det har skett vissa ändringar i gästlistan. Sedan var det bara vanligt tråkigt som införskaffades som möbeltossor och batterier.

Men lite läskigt är det att det bara är 1 månad kvar till bröllopet tänk om allt skiter sig? ingen gillar maten och allt bara blir pannkaka. När jag har dessa funderingar så lugnar jag mig själv med att tänka - jaja det finns ju alkohol nu så folk kan ju bli fulla och glada. Skulle maten bli äcklig så är det ju inte långt till mcd eller någon pizzeria.

Dock är det dagar som denna som jag gillar när jag får bränna pengar med gott samvete och har fullt upp hela dagen=) Men nu måste jag vara lite produktiv igen och fixa lite med uppsatsen. Efter att jag har pluggat lite och Eddie har formaterat om datorn som vi har fått låna av min bror (tack bror) så blir det nog lite wowande.  

Ute och cyklar

Det skulle man kunna tro att jag är men cykelturen är faktiskt över. Eddie och jag bestämde oss för att cykla till Ekers kyrka där bröllopet kommer att vara. Så vi kikade på en karta och hittade en väg som vi tyckte var lämplig och eftersom Sofia hade en cykel hon ville bli av med så vi fick den. Det var några små fel på cykeln som att bakhjulet var skevt och sadeln inte gick och höja men fullt cykelbar. Så vi tog och cyklade iväg med Eddie som kartläsare från mobilen. Det kan låta som en bra idé men ni som känner Eddie vet att ha honom som kartläsare är som att vara utan karta ;P. Men vi cyklade och cyklade och kom till en skog som Eddie sa att vi skulle cykla igenom. Vid det här laget hade Emmy lessnat på att cykla så hon satt på min pakethållare och Eddie hade Emmys cykel på styret. När vi väl kom ut ur skogen kollade min käre sambo på kartan och såg att vi cyklat för långt. Så det var bara att cykla tillbaka en bit så snart såg vi kyrkan. När vi skulle cykla tillbaka tog vi den närmsta vägen som bara tog 20 min istället för 1½h..=P.

På vägen hem handlade vi lite så vi kunde prova att göra fläskfilén som vi tänkte servera på bröllopet. Man vill ju inte bjuda på något som smakar illa. Så vi kom hem och gjorde detta, fläskfilén vart perfekt men där emot så vart dressingen till inte så bra. Mest eftersom jag inte är så förtjust i soltorkade tomater så vi kommer att servera köttet utan dressing men ha lite olika dressingar brevid. Det låter väl okej?

Dagen avslutas nu med lite tv och dator, Emmy är sur som vanligt för att hon inte får vara ute längre än till kl 19. Sabon spelar poker och jag funderar på att wowa lite. Vet bara inte vilken karaktär jag ska spela på då. Men det problemet ska jag väl lösa när jag har pratat med min dotter som det är jätte synd om för att hon aldrig får göra något som hon vill. Bara för att förtydliga detta så var vi på Gustavsvik igår och hin har varit ute i lekparken 2 dagar i rad. Men detta kvalificerar sig inte som något hon vill göra. Så summan är i alla fall att jag är dummast i världen för att Emmy inte får vara ute till 22 för det får hennes kompisar. Men vad fan ungen är 4 år inte kan man väl vara ute till 22 då? När jag var liten fanns inte det på en världskarta då var det in till bolibompa. Om man var hemma hos en kompis så kunde man få vara borta till efter bolibompa när det var dagis dagen efter. Men allt förädras ju och tydligen så är det okej att 4 åringar är ute till 22 nu för tiden.

Nej nu ska jag faktiskt ta och wowa lite. Ha en trevlig kväll. 


Lite mer än en månad

Japp då var det lite mer än en månad kvar till bröllopet. Detta slog mig som en blixt från klar himmel. Det kan låta lite konstigt då jag har planerat sedan augusti men så är det. Så nu fick jag lite noja på saker som måste inhandlas. Typ skålar att ha sallad och sånt i, tre stora brickor att lägga mat på och mera skålar till potatis salladen. Ja jag vet det låter trist men vad fan de som kommer får väl dricka sig fulla istället för att äta om det inte passar.

Jag tror dessutom att jag måste ner till butiken där jag köpte min klänning för att se om jag kan ha den än. Annars är det väl läge att be dem lägga ut den. Men det vill jag verkligen inte. Sedan vill jag hitta tid med Sofia så vi kan spåna lite på frisyren och ja massor av småsaker som ska fixas. Men som tur är är de stora sakerna redan klara och det är ju bra det i alla fall.

Ja det var väl mina röriga tankar just nu. Men summan av allt det röriga är. Shit hur fan ska jag hinna allt?

städar

Japp idag är jag så duktig att jag städar. Detta kan jag idag göra med gott samvete eftersom dagis är stängt och då behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag gör andra saker än att plugga. Det jag har hunnit städat hittills är bara köket men det fick sig en ordentlig genomgång. Funderar på om jag ska torka ur alla lådor och skåp också men det väntar jag nog med till sambon kommit hem från jobbet.

Så nu ska jag alldeles strax städa vardagsrummet=)

var ifrån kommer då denna städ mani? Jo jag satt och kollade på rent hus igår och jag säger bara. Fy fan vad vidrigt. Nu är jag inte i klass med den tanten jag diskar faktist mina grejer innan jag ställer tillbaka dem i skåpen. Blä vad det var massor av pälsägrar och fläskängrar. Det är riktigt vidriga djur så nu ska jag städa i förebyggande syfte så jag inte får sådana äckliga djur i min lägenhet.

Hmm helt meningslöst inlägg men jag kände att det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg och ni kanske vill veta vad jag sysslar med...

Motivation?

Ja idag så hade jag tänkt att jag skulle vara ordentlig och plugga hela dagen. Men det var bara som jag tänkte. Missförstå mig rätt jag har faktiskt skrivit 1s. Men det har varit mycket pratande i telefon lite tvättande och så tänkte jag att jag skulle diska. Men det gick  inte för diskmedlet var slut. Så när jag cyklade för att hämta Emmy så handlade vi lite diskmedel på väg hem. Men man kan ju inte handla bara diskmedel så vi köpte jordgubbar också. Så ikväll blir det mys med B&J och jordgubbar=). Sedan tänkte jag nog att jag skulle hinna med att laga lite mat innan det var dags för glass. Men när dottern har lagt sig då blir det i alla fal lite wow för mig och sambon. Gud vad jag är flitig=)

Nej nu ska jag titta när sambon lagar cykel. Ha en bra och solig dag=)


(man skulle ju kunna tycka att jag skulle skriva lite mer när jag inte har bloggat på så länge men icke...)


Vem är puckot?

Som ni vet är det jag som kallas för Pucko på grund av en händelse på högstadiet. Men som idag underar jag vem det är som är puckot i vårat förhållande? Just idag skulle jag påstå att det är min sambo. Detta med anledning till att han är överdrivet förtjust i att försöra bilar. Ja denna gången var det våran. Han skulle köra den svåra sträckan till Enköping och bestämde att det var alldeles utmärkt att slänga (läs tappa) sin mobil på knappen för varningsblinkers vilket resulterade i att knappen inte går att stänga av. Så min extremt smarta och händige sambo tar och pillar dit en papperslapp för att det ska sluta blinka. Vilket det gör han lämnar bilen och åker till Enköping där han lämnar bilen hos mamma och pappa. Efter ett tag så lossnar pappers lappen och bilen börjar blinka. Då är min sambo påväg till Sundsvall när han får ett samtal av en mycket omtänksam människa som tar reda på Eddies nr och ringer honom för att berätta att biljäveln står i Enköping och blinkar. Detta är ju helt fantastiskt då jag befinner mig 13 mil från bilen och Eddie 45 mil från bilen och mamma har ingen nyckel till den så hon kan stänga av skiten. Helt jävla under bart. Vilken jävla tur jag har som har ett pucko till sambo. Så därför funderar jag just nu om det inte vore Eddie som skulle kallas för pucko?

Men innan denna incident inträffade så hade jag en trevlig dag med pappa på besök. Samt att Emmy och jag tog en sväng förbi Perny och hennes familj. 

Ja ja men det är ju tur att jag har en underbar pappa som ska hjälpa mig att fixa bilen. Men efter detta har Eddie bilförbud tror jag minsann.

Nej nu tror jag att jag ska sluta vara irriterad och titta på film med pappa. För er som inte har ett pucko/klantarsel till sambo ha en trevlig kväll... 

Fredag

jaha då hade Eddie åkt iväg till Sundsvall. Vi har lite otur så att vi aldrig prickar samma helg att vara borta utan förra helgen var jag iväg och jobbade och denna helgen är Eddie i Sundsvall.

Men för att se guldkanten i vardagen så har jag nu tagit mig tre dagar ledigt från min uppsats. Dessa tre dagar har varit mycket välbehövliga men jag kommer ju självklart att få ta igen dessa när det är dags för inlämning och så där så jag sitter ju inte bara och suger csn. Eller helt ledig coh ledig är väl fel att säga men betydligt mindre aktiv är väl mer rätt or men ni fattar vad jag menar.

Annars så är min lilla pappa snart här och ska spendera kvällen här för att imorgon dra iväg på någon orienterings grej. Orientering är inget som jag någonsin har varit intresserad av. Men det är ju kul att alla har lite olika intressen. Så ikväll hoppas jag på en trevlig kväll framför tvn och lite teori av fadern vad gäller jakt. Dessutom hade jag tänkt att jag skulle tigga lite skjuts av pappa till Enköping imorgon och hoppas på en vända på skjutbanan. Blåmärket är ju borta nu så det är bäst att jag skaffar mig ett nytt annars kan ju folk tro att man är normal.

Ja ja men nu ska jag vänta på min fader och sakna sambon en stund. Ha det bra=)

Skön dag idag

Idag så bestämde jag mig för att vara helt ledig. Jag vet att jag är en dålig människa som inte sliter som ett djur när dottern är på dagis. Men hur som så jobbade jag ju hela helgen och har varit helt slut efter det då jag har slitit med uppsatsen. Men eftersom jag inte får lägga fram den nu i maj i alla fall så tog jag ledigt för att bli en glad och trevlig människa. Så jag har haft en helt underbar dag framför tvn och bara softat.

Eddie där emot har ju jobbat idag. Bara för att skvallra lite så har han sökt ett jobb i Stockholm där han ska på intervju den 28. Skulle det bli så att han får det jobbet så kommer vi att flytta till Enköping till hösten så jag kommer att pendla sista terminen. Men det kommer ju att innebära att jag får närmare till jobbet och kan ta fler ströpass. Dessutom så har mitt jobb planer på att byggaut så det kommer antagligen att finnas en tjänst till mig efter jul.

Så när jag hämtade Emmy bestämde jag mig för att fira. Jag bestämde att vi skulle fira så vi köpte lite B&J och jordgubbar. Mums=)

Nu ska jag titta lite på tv och njuta av att det just för dagen går som jag vill. Men hur det artar sig får den som lever se.

domedagen

Idag var det domedagen och jag har fått min dom. Det blir ingen opponering i maj. Jag hade för mkt kvar att göra på min uppsats. Men det är faktiskt inte hela världen jag är ganska nöjd som det är. Det ska bli skönt att fixa det sista utan stress så man får möjligheten att göra ett bra arbete. Skulle jag fått opponera på mitt arbete i maj hade jag haft en vecka på mig och det hade inte blivigt så bra. Plus antagligen en gigantsik rest uppgift.

Ja jag har ju som ni kanske vet hittat mig ett nytt fritids intresse och det är att skjuta med gevär. Förhoppningsvis så ska jag ge mig på jägarexamen till våren. Men innan jag fixar det så ska jag förhoppningsvis följa med pappa på älgjakt i höst. Sist jag var med tyckte jag att det var skit trikigt. Men det fanns omständigheter som gjorde att jag inte tyckte att det var så kul. Dels så¨var det det att jag var 14 och tyckte att det var mycket roligare att supa och tjuvröka. Så nu tänkte jag att jag skulle ge mig på detta igen och förhoppningsvis tycker jag att det är kul. Det är ju sjukt kul på skjutbanan.

Emmy är just nu ute och leker i lekparken. Känns helt skumt att hon är så stor. Hon borde ju vara typ 1½ eller något. Men det finns inte så mycket att göra åt att hon blir större. Det står inte på förrens hon är vuxen och ska flytta hemifrån.
 
Ja men nu har jag nog svammlat färdig för dagen.

Jobba igen

Jaha då satt man på jobbet igen då. Sover jouren även denna natt men imorgon så bär det av hem till öret igen. Ska bli ganska skönt att komma hem men jag lär inte få så mycket pluggat hemma och det måste jag verkligen. Annars så kanske jag inte får lägga fram min uppsats i maj utan måste vänta fram till augusti och det vill jag inte. Vad är det då jag har kvar att göra på uppsatsen? Jag har skrivit av alla breven klart så det tygsta är ju nu mera över. Dock måste jag snygga till dem och fixa med språken och kanske skriva ihop några och förhoppningsvis tappa några tecken. Sedan måste jag fixa till mitt forskningsläge och skrivaom problemformuleringen. Efter detta är det dags att börja med diskussionen där jag inte har skrivit något men jag vet på ett ungefär vad som ska stå där. Till sist är det då sammanfattningen och allt detta ska vara jklart till den 20e maj. Dock hoppas jag att jag är klar med lite av grejerna till måndag annars får jag nog inte läggafram den i maj.

Ja annars idag så har jag bara jobbat inget annat. Det är ju lite trist med att sova jouren man jobbar ett helt dygn. Plus att jag kom hit i torsdags så jag saknar min underbara Emmy och min älskade sambo. Men men det blir väl tid för dem typ i sommar. Ja nästa helg får jag ju vara med Emmy men då åker Eddie iväg till Sundsvall och spelar minigolf.

Ja det var väl vad jag hade för dagen hoppas att ni får sova gott för det lär inte jag göra. God natt

Skjutbanan

Ja idag har jag faktiskt varit ute på lite äventyr. Anledningen till detta lilla äventyr började i går när jag kom hem till mamma och pappa och pappa och jag började att prata jakt och jag fick för mig att det vore kul att prova skjuta. Så jag knatade iväg till jobbet igår sov kvar som ni redan vet och när jag kom hem från jobbet idag vid 13 tiden. När jag kom hem så åkte vi iväg till skjutbanan och jag fick prova två olika gevär. Det första var av en nyare modell älgstudsare på 7.62 kaliber. Detta var inte så farligt, visst jag ska inte ljuga jag vart lite förvånad över att rekylen var så stark samtidigt som jag vart förvånad över att det inte gjorde så ont. Nästa bössa som jag provade var en älgstudsare modell äldre men lättare av samma kaliber. Jävlar vilken rekyl det var på en lilla bössan. Shit jag kan ju säga att jag fick ett ganska snyggt blåmärke på axeln.

Men när vi började skjuta så hade jag en liten ställning som höll kolven och pipan stadigt så det var bara att ställa in den och skjuta. Första skottet så var jag helt säker på att jag bommade då jag inte kunde se hålet i tavlan. Shit tänkte jag och sköt ett till skott samma sak där. Så jag och pappa gick de 80 metrarna fram till tavlan. Jävlar i min lilla låda anledningen till att det inte syntes något var att båda skotten var i det svarta fältet=)

När jag provat några skott gick vi över till nästa grej som bara höll pipan stadigt. Detta var aningens klurigare då man genast märkte hur skakig man var på handen. Men även denna gången träffade jag alla skotten innom det svarta området. Skit nöjd var jag iaf. Ja men vad fan det var ju första gången jag sköt med något starkare än ett luftgevär. 

Sista grejen vi gjorde innan vi åkte hem var att jag stod själv och sköt med bössan detta kommer det en super fin bild på också. Då gick det inte lika bra. Dock missade jag inte tavlan en enda gång=).

Detta var det sista skottet jag sköt dvs det tredje utan stöd.

Här kommer det en super fin bild på mig. Jag vart tvungen att lov pappa att lägga den på bloggen. Jag har jätte fina brillor på mig och på brillorna så har jag en papperslapp då det är mitt vänstra öga som är dominant och jag inte kan blunda med bara det ögat. Jag vet jag är lite konstig men det går verkligen inte. Så jag kör med lapp så länge tills jag har lärt mig att använda det vänstra ögat. Ja jag vet jag står som en kratta men det får ni leva med. Här ska ni få er ett gott skratt=)


Visst är det snyggt??
Nej nu ska jag ta och sova och hoppas att ni fick er ett gott skratt. God natt

Vad dålig jag är

Vad dålig jag är på att uppdatera min blogg. Men det har sin förklaring så här i Maj när alla vanliga människor längtar efter sin semester så planerar jag bröllop, skriver min c-uppsats plus att jag försöker jobba lite så vi ska kunna få in lite extra pengar. Där emellan har jag en familj och en lägenhet också. Dessutom har jag börjat kika på hund. Något som vi kanske kommer att införskaffa oss nästa vår beroende på hur det ser ut med pengar jobb och liknande.

Ja det var min underbara bortförklaring. För min C-uppsats går det ganska bra har väl typ 10-15 brev kvar att sammanfatta sedan ska jag börja skriva på diskussionen för att sedan gå over på att skriva undersökningen lite snyggare och förhoppningsvis tappa några tecken då en börjar bli väldigt lång. Sedan tror jag att jag ska be min gode vän Sofia att korrekturläsa den. För som ni ser är min skriftliga svenska ingen höjdare vare sig stavning eller grammatiskt.

Emmy hon har varit min alldeles egna underbara pärla under denna kaos artade period. Jag tror nästan att hon tycker lite synd om mig och är extra snäll. Men vi har faktiskt börjat att cykla med henne nu. Alltså att både hon och jag cyklar det funkar jätte bra hon är super duktig. Jaja nu har jag skrytit klart om min dotter.

För övigt så sitter jag på jobbet just nu och ska ta och lägga mig för att sova jour. Kanske skriver jag ett inlägg imorgn men nu måste jag sova för jag ska upp kl 06.00 och det är innan fan har hunnit i tofflorna som min 71 årige mormor brukar säga. God natt

Utmaning

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn, som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Paulina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Puls
3. Flicknamn: Pernilla
4. Pojknamn: Peter
5. Yrke: Psykolog
6. Färg: Purpur
7. Klädesplagg: Paljett-klänning
8. Mat: Pasta
9. Sak i badrummet: Pincett
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: Punktering på bilen
12. Något man skriker: Pucko
13. Film: Pippi på de sju haven
14. Något man dricker: Päronlikör
15. Band: Papa roach
16. Djur: Panda
17. Gatunamn: Poppelvägen
18. Bil: Punto
19. Sång: prinsessan luktfot (mora träsk)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Pictionary

Jag utmanar:
1. Sofia 2. Sabina 3. Perny 4. Anna  Eriksson 5.Elin

Tisdag

Jaha då missade jag att skriva igår igen då. Men gårdagen var inte så händelserik då jag är förkyld och endast satt och pluggade. Nej riktigt så illa var det väl inte Emmy hade ju gymnastik avslutning igår oh var jätte duktig hon har lärt sig så mycket. Det står inte på så kan hon stå på händer och göra handvolter.  Efter uppvisningen så hade vi en liten fika stund medans barnen knappt kunde sitta stilla då de var väldigt intresserade av ribbstolarna.

När detta var avklarat så cyklade vi hem. Emmy har blivit så duktig på att cykla nu kan hon till och med bromsa. Så Emmy ska cykla på sin cykel hem ifrån dagis medans jag cyklar brevid.

Men nu måste jag nog göra något vettigt så jag hinner få G på min uppsats innan det är dags för inlämning. Jo just det jag sa ju att jag ver i akut begov att gå ner i vikt. Vilket jag faktiskt har varit duktig och gjort faktiskt 2 kg sedan jag skrev det inlägget nu är det väl bara 5 till eller något så skulle jag kunna ha klänningen klockrent.

Ha en bra dag i regnet


Simskola

Då var vi nyss hemkomna från simskolan och min duktiga lilla pärla hade tagit 2 märken. Doppingen och baddaren. Så nu är jag så  där föräldrastolt så som man bara kan vara när man är förälder...För att jag skulle bli lite stoltare över min lilla pärla så fick hon dessutom byta grupp så nästa år är det en annan tid för simskola i vårat hushåll.=)

Innan simskolan så var Emmys kompis Karin här och de lekte som bara barn kan göra. Så där när en blir jätte sur i 2 min och sedan är det nästas tur och efter det så är det hur bra som hälst i 3 min och så börjar det om. Men de hade riktigt roligt annars.

För övrig har både jag och Sofia kännt oss bakis idag av någon anledning. Vi misstänker att det är den där ettriga motionen och den friska luften vi fick igår av att rasta Bobo. Men jag satsar tydligen på att bli förkyld och det är omöjligt att hinna med det då jag har min jävla uppsats att skriva nu är det bara 2 veckor kvar tills den ska vara helt klar för opponerig. Den ska lämnas in nästa måndag för godkännande. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men men med lite tur så resulterar det i en viktnedgång..=) Nej nu ska jag nog vara lite social med Sofia som också sitter vid sin dator. Snart ska vi äta och sedan är det dags för min vän att åka hem för att inte komma tillbaka förrens det är sommar.

Låååång dag

Jaha vad har jag gjort idag då? Jo vi började ju dagen med en lite road trip till Degerfors där vi provade klänningarna som vi beställde i höstas. Eller ja jag provade ju ingen då min är beställd här i Örebro. Sofia ska ha en grön klänning på sig, Den var lite stor för min tjej har blitt så liten. Så den ska läggas in lite.


Sedan så provade Emmy sin klänning den ser exakt ut som den gör på bilderna bara att den inte är för lång. Men den ska xå fixas till den ska sys in i fållen och det som är rött ska bli samma färs som Sofias klänning.


En liten bild bak också...


När vi är i butiken säger jag att Emmy är en prinsessa i denna klännig. Då fick jag svar på tal - Jag kan ju inte vara en prinsessa om jag inte har någon krona på mig. Så hon fick sig en jätte söt tiara som jag tyvärr inte har någon bild på dådet var sambon som fotade dottern.

Efter detta var vi in på det knepigaste fiket i Sverige men vi fick oss varsin macka jag och Sofia. Emmy ville ha en chokladboll så det fick hon. Eddie ville inget ha så han blev utan.

Efter detta var det bara att kuska hem till Öret för att ge Bobo en promenix. Men tro inte att dagen var slut där, nej nej. Sofia, jag och Emmy tog en tripp till Marieberg där vi shoppade lite grejer bland annat skor till Sofia då hennes skor till klänningen var för vita så det vart som ingen höjdare. Sedan bar det av till Ikea så Emmy fick leka lite och Sofia och jag shoppa lite mera. Denna gången var det prydnads saker till festlokalen. Så gröna skålar med beige sand och gröna ljus plus lite fusk blomblad.

Efter denna tripp bar det av hemmåt för lite våfflor med sylt och grädde. Dock blev det bara en kort stund hemma då vi är hundvakt som sakt. Så efter maten var det dags att gå ut med stackars Bobo som är tvungen att bo hemma då Eddie och Sofia är allergiska. Så Sofia och jag tog en liten kvälls prommenad me Bobo på nätta 2h och ca 13000 steg. Så han fick lite motion i alla fall. Som tur är för Bobo så kommer hans ägare imorgon så då slipper han vara ensam hela dagarna.

Ja det var väl vad jag har hunnit med idag. Men jag är ganska nöj med dagens bravader men nu är det nog dags att sussa lite. God natt.

Kväll...

Shit vad jag är trött ikväll. Om typ 1h ska Sofia och jag ta kvälls prommenaden med bobo då ska vi ta med honom hem så han får sova hemma då Edde och Sofia är allergiska och Emmy är lite rädd. Bara jag som helt klarat mig då.=P För övrig så har vi haft en riktig pensionärskväll då vi har kikat på så ska det låta och önskat att vi hade en bytta Ben & Jerrys. Men sådant kan man inte unna sig när man ska tappa massor i vikt. För övrigt så sitter jag och tjuvtränar magen då jag har hosta som börjar bli värre och värre. Men inget ont som inte har något gott med sig. Som jag sa så får jag ju tjuvträna magen lite.

Det ska bli helt underbart att få gå och lägga sig i sängen. Tyvärr så blir det en kort natt ikväll så vi ska upp tidigt så vi kommer iväg till Degerfors. Plus att Bobo ska ha sig en morgon prommenad.

Nej nu ska jag ta och fortsätta önska att jag hade en bytta B&J och njuta av en fredag som denna. Men kika in lite imorgon så bör det finnas lite bilder på klänningar..=P


Efternamn

Jaha då hade Eddie fått mig att lova att vi skulle vara hundvakt i helgen. Hunden är väl lite egen jätte snäll bara lite knepig. Vem tror ni det är som har varit ute och rastat hunden som Eddie är hundvakt till då??? 

För övrigt så behöver jag lite hjälp med en sak. Det vore jätte nice om jag kunde få lite hjälp med att övertyga sambon om att vi ska heta Ljungberg och inte Söderlund. Därför skulle jag vilja ha lite av era åsikter.  passar Paulina Ljungberg eller Paulina Söderlund bäst och för Eddie så är det självklart  Eddie Ljungberg eller Eddie Söderlund. Hoppas att jag kan få några kommentarer på detta så jag kan få honom att vilja hete Ljungberg... Ja det var väl två av dagens i-lands problem.

1 maj

Japp då var det dags för barnkalas idag. Först ska det bli en snabb dusch för att sedan hoppa i lite sommar kläder. Man får faktiskt ha det när det är 25 grader varmt ute. När min lilla dotter är på kalas ska jag och min vän Sofia ta en prommenad i solen för att bränna lite kalorier så vi är i lite form till bröllopet. Med lite tur kanske det blir någon bild under dagen.

Det kommer i alla fall definitift att komma bilder imorgon på klänningarna som ska provas. Där emot kommer det inte att komma någon bild på min klänning före bröllopet.

ha en skön och solig dag ni med.

RSS 2.0