hmm

Det skulle kunna vara så att man borde blogge lite mer. Tyvärr lider jag av tisbrist.
Denna tidsbrist beror på att jag skriver 2 c-uppsatser. Den ena skulle jag som bekant ha varit klar med i våras men så bidde det icke. Så nu har jag 2 uppsatser. Men bara det räcker ju inte nej jag läser delkurs 3 parallelt med delkurs 2 dvs uppsatsen. Ja det var ju skolbiten.

Dock är det ju så att det är fler saker som snurrar runt mig som jobbet dvs få lite pengar så att man kan handla mat. Hitta ett jobb så att jag inte blir arbetslös i januari. Jo är det någon som har tips på jobb hör av er=).

Utöver detta är det ju vanliga saker så som att diska städa och tvätta. Någonstans mitt i detta ska jag försöka att hinna med att umgås med min familj. Vet inte riktigt hur jag ska lösa allt detta men det finns ju inget alternativ. Så då är det bara att lösa det.

Men ni kan ju se detta inlägg som en förvarning på att jag antagligen inte kommer att blogga suer flitigt denna termin som ni antagligen redan har märkt.

Puss och kram på er

dags för ett inlägg kanske??

Då var det dags för ännu ett inlägg. Det har faktiskt inte hänt så mycket. Barnkalaset gick som bekant bra alla barn som kom hittade sina föräldrar när det var dags för hem gång. Då jag inte har hört några klagomål antar jag att jag inte glömt något barn på plats.

Efter detta var ju jag och maken på sjöslaget. Jag måste säga att jag gillade sjöslaget bättre innan de butte båt. det var som mer tillsammans då. Men årets sjöslag var faktiskt ett av de roligare. Jag hade sjukt roligt i alla fall. Dessutom vart jag oerhört glad över att jag inte har anlag för att bli sjösjuk då det vart lite vågor på vattnet. Det var ett par styckna som kände av vågorna och gick och lade sig.

Annars så har det inte hänt mycket. Mest uppsatsen som har tagit tid plus att jag läser delkurs två och tre parallelt vilket gör att det blir ganska mycket att göra. Dessutom så skriver jag på min c-uppsats i historia. Så vad gäller skoldelen så har jag det jag gör.

Men det räcker ju inte med att bara plugga så man blir tvungen att jobba lite vilket jag ska göra nu i helgen. Ingen rast och ingen ro här inte.

Jo jag har ju gjort lite annat än att plugga. Jag har sökt mig ett jobb här  örebo. Jag hoppas att jag får det så jag slipper pendla så mycket. Det skulle vara ett halvtids jobb. Så förhoppningsvis så får jag ihop till en heltjänst då. Ja det är bara att vänta och se och hoppas på det bästa så nu förväntar jag mig att det i alla fall finns åtmistånde en person som har lust att hålla tummarna. Kommer jag ihåg det så kommer jag med en uppdatering på hur det går med jobbet.

Nej tillbaka till pluggandet.
Ha en bra dag
puss

Japp då var det bara resten av dagen kvar med lite mera plugg, laga mat, diska, städa och tvätta. Dessutom ska ju dottern på gympa. Hmm undrar hur jag ska hinna med allt nu när maken börjat att jobba kväll igen.

Ja just det han har ju oxå ett jobb på g nu. Får se om han får en intervju på det. Skulle han få det jobbet skulle det göra mig betydligt gladare än vad jag är idag.


snart fredag

Jag vill bara säga att min make är otroligt duktig som har börjat att träna. Dessutom har älsklingen dragit ner betydligt på läsk och gotta. En stor eloge till dig min älskling.

Annars så har jag mest suttit och pluggat, diskat, städat, tvättat och varit allmänt less på vardagen. Men detta kommer det att ändras på imorgon för då ska jag leka med john och kanske blir det en sväng ut på kvällen=). Efter detta är det som bekant barnkalas för min dotter som vart 5 för nästan en månad sedan.

Bara för att min mamma är så söt så kommer hon på lördag och stannar tills på måndag så hon ska ha dottern medans jag och maken leker på det stora blå. Japp det är sjöslaget på söndag. Ni som ska dit komer inte missa oss vi kommer att ha rosa cowboyhattar med rosa lurv med glitter i och en ditklistrad tiara. Japp maken är skitsnygg i denna=)

Fy fan vad jag längtar till imorgon 12.15 då är denna delkurs officiellt slut. Då kanske jag kan hitta någon form av motivation till att göra saker igen. Bara att bita i det sura äpplet och skiva examinationsarbetet så man blir klar och kan byta sida i skolan i alla fall.

Ja nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte luktar skunk i morgon. Dock vet jag inte vad som sker i morgon efter 12.15 så det blir svårt att klä sig. Men vad fan jag har ju bilen så jag kan alltid åka hem och bya kläder=)

ha det gött för det ska

Tisdag

Japp då var det tisdag så jag tänkte att jag skulle börja med at berätta lite om gårdagen. Jag hann med lite olika saker som disken och lite av vårat tvättmonster. Det har övergått från att vara ett breg till att bli ett monster men snart är det tillbaka på bergstadiet. Där emellan hann jag faktiskt plugga lite skrev mest på min c-uppsats.

Då det var måndag igår brukar emmy vara på dagis till 17 men det måste jag ändra på så hon bara är på dagis till 16 annars blir det jobbigt med gympan speciellt nu när det serut som att eddie ska börja jpbba kväll igen. Men igår i alla fall så stängde dagis 16 så jag hämtade pärlan då och tog med henne hem för lite mellanmål innan Gympan. Men när det var dags att byta kläder så var gympa kläderna borta. (I och för sig var allt borta för mig igår men det är ju bara som det brukar.) Men dottern och jag tog oss iväg på gympan och allt var kalas bra.

Kvällen ägnade jag och maken oss åt att wowa för något måste man ju göra...=)

Dagen idag går i gårdagens tecken pluggande och donande. Nej nu ska jag återgå till att läsa lite avhandling så det är gjort innan vi ska ha våran "opponering"

ha det bra=)

Igår var jag duktig

Som rubriken tyder var jag duktig igår som faktiskt satte mig och pluggade på min c-uppsats vilket faktiskt gick riktigt bra. Det som är kvar att göra på den är att jag ska hitta en bok om maktlegitimering på 1500talet samt skriva om sammanfattningen. Sammanfattningen tänkte jag fixa idag så då är det bara den där sista boken kvar att finna och skriva om.

Bara för att jag var så duktig igår belönade jag mig själv med att spela lite wow... Ja det är min belöning till mig själv när jag har varit duktig.

Annars så vart det inte så mycket mer gjort igår. Nästa helg hägrar festligheter både för mig och dottern. PÅ fredag tror jag i alla fall att det blir så ska jag träffa John och ha lite kul. På lördag är det barnkalas och på söndag bär det av mot sjöslaget.

vill inte

Idag har jag en sådan dag då jag egentligen inte vil göra nåot alls. Men lägenheten ser ut som en soptipp och jag borde skriva klart min c-uppsats. Vad resulterar detta i då? Jo att jag sitter och skriver i bloggen och jobbar på att börja städa. Känner att pluggandet blev lite för mycket igår då Anna och jag satt hela dan.

Idag ska jag förutom att städa laga mat. vilken chock va? Nej men jag ska faktiskt ta och göra köttfärs paj med trattkantareller. Vi fick sjukt mycket trattisar av Eddies mamma vilket vi tckar och bockar för men den ska ju användas och då tänkte jag att en paj med lite svamp i måste bli gott. Så vi hoppas på att jag ska få tummen ur och börja städa så det är kul att laga mat.

Gud vilket värdelöst inlägg men jag gör allt jag kan bara för att slippa dra igång och göra något. Men nu är det fan dags!
ha det bra=)

Kanske dags att skriva något

Ja det har faktiskt hänt saker och det är därför jag inte har bloggat. Med saker menar jag inte bara dåliga saker. En av grejerna som har hänt är att våran bil kurkade och vi snällt fick betala 12000 det var jätte skoj. Nej det var det inte riktigt men men vi har inte direkt skittur med bilar så det var ganska väntat.

Sedan har jag fått veta hur mycket jag har kvar på min c-uppsats i histora. det är en del men inte ofantligt mycket. Så du kan vara lugn anna jag ska inte låta den gå ut över våran uppsats. Ja det var äl de dåliga tråkiga jobbiga sakerna. Visst har jag det svårt? snacka om i-lands problem.

De lite roliga sakerna som har hänt är då att min lilla dam numera är 5 år gammal. Vilket hon blev den 23 september så nu är hon en mycket stolt 5åring. Hon har hittills bara fått ha 2 kalas ett tredje väntar. det är det årliga barnkalaset då man ska hålla koll på 10 ungar som far runt som skållade råttor. i och för sig är det skit kul eller inte. Men vad gör man inte för sitt älskade barn=)

Sedan har Sabinas dotter linnea döpts och jag och min familj var faktiskt närvarande. det var super trevligt att få återse sina gamla vänner. Dopet var jätte fint och smörgåstårtan var super god. Men det bästa sparade vi till kvällen då sofia jag och sabina tog en liten kväll på sofias pärons altan det var kallt men sjukt trevligt. Det måste vi göra igen damor. Men då kanske vi kan lämna karlar och barn hemma och ta en rejd på krogen??

Nej nu ska jag sussa så jag orkar skriva klart min c-uppsats imorgon och i helgen. Allt för att hinna med att läsa resten av det som ska läsas till denna delkurs nästa vecka. Men även nästa vecka har en enorm guldkant. Min sedan länge saknade vän john kommer till stan så då blir det till att damma av krogkläderna och ta fram glasen. Ja ni overallare vet vad jag menar. I vanliga fall när jag ska bege mig ut och förtära alkohol tar jag på mig min gröna ovve och en mindre fin tröja slängeruåpp håret i en tofs och tar mitt plastglas och sedan är jag klar. Nästa helg kommer att kräva betydligt mer förberedelse. Det är kul det med i och för sig men vad fan. Hoppas att jag hinner plita ner något mer denna vecka annars får ni en uppdatering efter sjöslaget om jag inte supit bort alla mina hjärnceller. Men ha det gött puss puss natti natti=)

RSS 2.0