Valborg

jaa då det tydligen är valborg idag så har jag utfört vissa valborgs aktiviteteter. Bland annat så har vi grillat på våran ultra moderna elgrill..=P Efter detta åkte vi till stora holmen. När vi kommit över gångborn ser vi perny som skriker nej göm er, vi var ju på väg hem. Så vi fick ett mycket varmt välkomnande... Vi vart inte kvar så länge då vi ganska snart drog oss vidare till Perny och därför slapp regnet. Mycket strategiskt 

Så idag kör jag på mycket bilder. Lite bilder från valborgsfirandet...



Shit vad kul emmy tycker att det är att hoppa i hoppborgen.



lite fiskedamm måste ju hinnas med oxå.

Detta var allt för idag, imorgon ska det städas hela jävla dan. Eller så när som på en sväng när vi handlar födelsedagspresent till emmys kompis K som har kalas på söndag.

Så god natt

utlovade bilder från gymnastiken

japp här kommer då de efterlängtade bilderna från helgen...



Här har de lite uppvärmning inför gympa uppvisningen. Men det är lixpm på själva uppvisningen.



Precis efter den kullerbutta=)



efter ännu en kullerbytta=)



dra sig fram på en bänk är tydligen gymnastik det med... (skoja bara hon är jätte duktig min pärla)






En mycket sammanbiten emmy rör sig mot nästa station.






Ny mobil

Jo jag har ju gått i köpa ny mobil tankar men tvekat lite då det inte finns nån nice mobil med videosamtal. Då jag har här gått och funderat på en iphone 3gs. Men nu slog det mig att det kanske är bättre att vänta på 4an eftersom den enligt utsago ska ha videosamtal och det faktiskt var därför jag bytte till tre från början. Alltså har jag nu beslutat mig för att vänta tills 4an kommerså jag kan använda mig av videosamtals funktionen. Inte minst för att kunna kommunicera med mina föräldrar.. Ja det tål att tänkas på. Jag menar hur länge orkar man vänta på en ny? Nästa fråga är hur dyr kommer den att vara??

Valborg... bara svammel

Yes idag var det då valborg. Så dagen till ära har jag faktiskt kjol på mig. Detta måste nästan fotas eftersom det händer så sällan. men jag tänkte att jag faktiskt idag ska lägga upp bilderna från gympa uppvisningen. Det är dagens uppdrag. Annars är dagsplanen att storhandla för resten av månaden. Efter detta ska det lagas mat och kanske besöka någon brasa. Oj vad jag firar känner ni nu. Japp jag slår runt ordentligt idag, efter denna hårda utgång då ska jag avrunda med lite wow. Yes det är dags planen. 

Hehe jaa annars så får vi ju fin besök nästa helg lite svågrar kommer och hälsar på. Det ska bli riktigt kul. för ska jag vara helt ärlig så har jag inte träffat dem sedan jul och det är 4 månader sedan. det innebär att jag och eddie har varit tillsammans i snart 8 år och det har aldrig gått 4 månader emellan gångerna som jag träffas eddies familj. Det tycker jag är lite coolt. Speciellt då vi bor ganska långt bort och jag har gjort det i princip sedan vi blev tillsammans. Ja nu ska jag komma på någon rolig aktivitet att dra med barnen på (eddies bror 1 är 18 snart 19) så ja barnen.. moahaha

 

Letade och letade

Igår hade jag bestämt mig för att jag skulle köpa mig en gymboll/pilatesboll för att utöka hemma träningen lite. Så jag styrde kosan mot marie berg där min mor och dotter väntade på mig. Väl framme började jag leta igenom butikerna. Ingen boll så långt ögat nådde. Eller jo det fanns väl bollar men bara med massa annat krafs. Jag ville ju bara ha bollen och inte betala för massa annat krafs. Så jag gav upp mitt letande och köpte något ännu bättre.

                                                                  

Detta är det bästa schampo som jag har provat. älskar det så där spenderade jag matkassan då..=P Nej riktigt så illa var det faktiskt inte. Men helt fenomenalt schmpo och man känner faktiskt skillnaden direkt när man har ett "riktigt" shampo. Jag har ju det problemet med mitt hår att jag ser ut som ett penntroll om jag inte har bar grejer. Detta gör att jag allt som oftast har håret uppsatt för att slippa se ut som ett penntroll. Jag menar hur kul är det att inte kunna blåsa håret med hårtorken för att man ser ut som man har slickat ett eluttag. Skulle jag försöka att göra lite damage control med plattången så blir det bara värre. Detta då trots glans spray och värme skyddande tjafs. Så jag kör på smooth down det är min grej.=)

Efter detta blev det inte så mycket mer gjort. Förutom att jag handlade mat för att göra matlådor och glömde bort det så jag blir tvungen att köpa lunch idag.

ute i god tid

Planen i¨år är att köpa bra julklappar som jag är nöjd med till alla. Detta kommer antagligen att kosta en större summa pengar så då borde det bli bra om man börjar att köpa sakerna nu. Jag menar jag vet redan vad jag ska köa till några så varför inte börja redan nu för att peppa inför den bästa julen någonsin... Detta skulle ju då innebära att vi får ta thailands resan någon annan gång men vad gör väl det. Nu menar inte jag att jag ska köpa julklappar till alla för lika mycket pengar som en thailandsresa utan snarare att jag inte vill missa en jul om jag fått lägga ner så mycket tid och tanke bakom så jag kan göra alla nöjda och glada. Bäst jag börjar att fundera redan nu så jag vet vad alla ska ha.

Haha jag känner oxå att det bara är april men vaddå man kan aldrig bli för tidig=) Bäst att inte köpa saker med nära bäst före datum...

Årets julklapp är Röda Korset

bilden är tagen från:http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/roeda_korset_region_mitt/image/view/aarets-julklapp-aer-roeda-korset-29989

japp ni gissade rätt

Ville bara säga att ni gissade rätt. Jag glömde kameran igår igen. Men jag känner mig nästan ursäktad. Eller nej det gör jag inte, få jag hade faktiskt kunnat tagit med mig kameran om jag inte hade glömt den.

Men igår så hann jag faktiskt med lite saker. Jag slutade jobba vid 17 och efter det så hämtade jag pärlan. När det var avklarat tog vi en tripp till rusta. Tanken var att köpa en såndär pilates boll. Men de hade inga... så jag vart lite besviken. Det vart där emot inte emmy. Hon hittade en såndär hagematta. Hon har kikat på dem jätte länge.

 Så en sådan matta fick emmy och var nöjd. Jag fick istället för en pilateboll 20 disktrasor så jag blev nöjd jag med. Efter rusta så begav vi oss till ica för att handla lite frukost till idag då min mamma är här och passar emmy idag för de har studiedag på emmys dagis idag. Så emmy fick själv gå till kallskänken (stavas det så??) och välja vad hon skulle ha. Min lilla tjej börjar bli stor. Efter detta vart det en vända i skogen. Så emmy och jag hann med mycket igår. =)


Lite att skriva om

Känner att jag inte har sådär jätte mycket att skriva om så jag vill skryta lite om mig själv. Jag tycker att jag fick till en riktigt bra smikning i lördags innan 75års kalaset. Vart riktigt nöjd. Jag menar vem kunde tro att jag var så grym med lösögonfransar?? Ja inte jag i alla fall.

 '

Okej okej bilden på ögat kanske inte blev så bra. Men ni fattar poängen. =)
Tycker faktiskt att denna sminkningen funkar riktigt bra när man ska iväg på lite kalasiga tillställninger. För att det är jag som har gjort den är jag sjukt nöjd=)

Som sagt så hade jag egntligen inget att skriva...

ny dag nya tag

Shit vad jag var trött och seeeg igår. Efter jobb och gympa blev det en tripp hem för lite mat. Tanken efter detta var att jag skulle ut och springa lite. Det blev inte så för emmy somnade i mitt knä. Det var ett tag sedan hon jorde det kan jag säga. Men hon var bara lite myssugen inte så trött. För det sa hon själv. Efter bara en litenstund sov jag med. Så jag har ju fått sova ikapp nu.

Så bara eftersom jag sovbort hela dagen igår har jag inte så mycket att komma med förutom att planen är att jag ska kommaihåg digitalkameran ifrån bilen och lägga upp gymnastikbilderna på emmy.

Appropå Gymnastik så har dottern nu bestämt sig för att hon ska lära sig att gå ner i split och spagat. Detta efter beryktade gymnastikuppvisningen. Så vi hade lite fortsatt gympa igår efter att vi kommit hem och innan vi somnade.


Just det

Jag köpte mig ju faktiskt de svarta sandaletterna som finns upplagda på bloggen längre ner. De är barnsligt lätta att gå i och sitter som klister på foten. Helt underbara alltså. Det är nästan så jag funderar på att överge mina sneakers bara för att få ha dem... Men nej hur skulle världen se ur då??

Jag sa ju det

Jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild. Vilket jag faktiskt tänkte göra igår kväll, men... Jag hade glömt kameran i bilen vilket gjorde att det inte blev någon bild upplagd.

Gymnastikuppvinsningen i går var jätte bra. Alla var jätte duktiga och emmy satt som ett ljus helatiden och tittade på vad de stora barnen gjorde och ville lära sig samma sak. Nu är hon fast besluten att hon ska lära sig att hjula. Så vi får väl se hur det går med det. Men hur duktiga alla Gymnasterna nu var så var jag där för att se Emmy göra sin grej. Hennes grupp var sist. Vi satt 2h och kollade på människor som gjorde mer eller mindre möjliga saker med sin kropp. Men när det äntligen var emmys tur att visa sina kunskaper för alla människor. Då bestämde sig en mamma på översta raden att låta hennes ungar gå ner till vår rad och börja klättra på kanten. Vilker gjorde att vi inte såg något av emmys uppvisning för vi hade två snorungar framför oss som klättrade runt. Inte nog med det de var i väga som fan trots att vi bad dem att klättra ner. Så när de klättrade runt där de inte skulle vara så sparkade en av snorungarna till en läsk som eddie hade i handen så han fick läsk på hela byxorna. Vilket gjorde att vi än en gång bad dem att klättra ner. Då började dem att ropa på sin mamma för att fråga om de fick klättra mitt framför våra ansikten. Deras underbara mamma som då borde ha sagt nej men klättra ner, bara ignorerade dem.

Alltså fick jag se 2h gymnastikuppvisning och ingen emmy tackvare snorungarna... Jag säger bara egna barn och andras ungar... Fast i detta fallet kanske det var mammans fel i och för sig.. men sjukt irriterande.

Men med lite tur så fick Eddie några bilder på dotterns uppvisning utan dessa två snorungar... Vi får se om jag kan komma ihåg kameran efter gympan idag...

efter relax och kalas

japp då hade man avklarat fredag och lördag. Idag är det då söndag, den sista sovmorgonsdagen. Detta betyder då det dröjer 5 dagar innan nästa sovmorgon. Förutom det så var fredagen jätte trevlig. Vi shoppade och bsatade och badade. Käkade en super god hamburgare innan vi relaxade.. kortsagt det blev somplanerat. Dock hade vi vissa problem med bubbelpoolen men 4 personer med olika grad av universitetsutbildning lyckades lösa det efter otaliga expriment=P Men det var kul=)

Igår så var det då den beryktade 75års festen. Men vi började dagen med lite sko shopping=) Det gillar jag. Efter detta så bar det av hem för att förbereda oss för festen. Som hastigt och lustigt blev flyttad för att festhållarna inte längre fick vara i den ursprungliga lokalen så de hade haft viss panik igår med att fixa ny lokal till 50 personer på två ögonblick. Men allt blev riktigt lyckat iaf=) Vi hade i alla fall trevligt. Jaja men nu ska jag göra mig i ordning för gymnastikuppvisning med dottern. Det kanske kommer någon bild. Men ni vet ju hur det är med mig ocg bilder. De kommer men det kan ta ett tag....

FREDAG

Yey fredag. Finns det något bättre än fredagar? Alltså missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb, men att sitta på jobbet en fredag morgon när solen skiner. Det är svår slaget, minst sagt. Det innebär att man vet att det alldeles snart är helg, man har alltså hela helgen att se fram emot.

Dessutom är det ingen vanlig fredag idag, jag ska få shoppa idag. Fylla på sko garderoben lite med sandaletter=) Jag ska dessutom försöka få med mig eddie in till stan på bianco innan vi åker ut på marie berg. Främst för att de har så grymt snygga skor på bianco. ( se tidigare inlägg)...mmm *dräggel*

Efter detta så fortsätter min underbara fredag. Då ska jag, eddie, emmy, blomman och linda till eddies jobb. Ja det kan ju låta lite konstigt men de har en relax avdelning. Så där ska vi bubbla bubbelpool, basta och kanske dricka lite öl... underbart=) Innan detta så ska vi då ut och äte lite.

Ja så för min del är detta en perfekt fredag...(Hoppas att den håller sig perfekt)

Nej nu ska jag ta och jobba lite=)

lovade ju en bild

Jag lovade ju en bild med mitt sko fynd från förra veckan. Tyvärr är emmys grejer på lite olika platser som i tvätten ... Så hennes grejer blir det ingen bild på.. Ni får helt enkelt nöja er med bilden på mina skor=)

Jag måste säga att jag gillar de rosa i mitten. De svarta är skorna jag har i skogen, och nike skorna var bara för att=)

När jag fotade skorna sa emmy att hon oxå ville vara med på en bild så här kommer den.


träning

japp idag ska jag utnyttja min friskvårdstimme till att gå på gymmet. Det ska bli helt underbart =) Nu var det ju sanslöst längesedan jag var på gymmet. Jag måste ju faktiskt säga att jag längtar tills haga öppnar simhallen igen för då kan jag och dottern simma tillsammans. Hon är ju jätte duktig på det=)

Nej egentligen så har jag väl inte så mycket att skriva. Det känns mest som att jag bara svammlar om inget alls. Men det beror i grund och botten på att jag ´fortfarande inte har mailat till dem om jobbet i umeå. Jag måste ju göra det för jag vill ju inte flytta dit. Eller??

jaja jag ska fundera vidare på mitt i-landsproblem.


Jaha nu då??

Igår när jag kollade mailen såg jag att jag fått ett mail av folkhögskolan i Umeå där jag sökt en teckenspråkslärar tjänst på tolkutbildningen. Sista ansökning var i fredags, igår hade jag fått mail om att de ville att jag skulle komma. När jag tittar på mailet så inser jag att jag nog inte är berädd att lämna allt jag har här. En skola till emmy alla vänner, eddie har ett jobb som han trivs med. Jag älskar mitt jobb.

Hur fan tänkte jag när jag sökte jobbet i umeå? Ska jag åka till umeå och ta ledigt i 3 dagar för att kunna gå på en arbetsintervju?? Hur fan ska jag göra nu?

Jag tror inte att jag tänkte riktigt klart när jag sökte detta jobb. Jag har nog bestämt mig för att jag kommer att tacka nej till intervjun. Jag menar vad ska jag göra om jag får jobbet? Vad ska eddie göra i umeå? Vart ska vi bo? Nej detta håller inte tror jag.

Dock så har jag inte svarat på mailet än. Vilket betyder att jag inte helt har bestämt mig än. Jag måste helt enkelt fundera lite mer... Jag menar Umeå...

visst får man väl smyg titta

 
Gillar dessa..=) blir as nice till alla fester i sommar.
Dessa där emot blir nog grymt mysiga att bara ha.. Bara älskar biancos sortiment=) Mer skor till Pucko det är allt jag har att säga...

Oh vad mycket jag har att skriva om men ändå ska jag på och lägga upp ännu fler inlägg.. Jaja man kan ju inte lyckas jämt.

okej

Hmm jag sitteri valet och kvalet i huruvida jag ska ta mig ut i skogen. Men som det känns är jag inte jätte sugen. det öser ju ner både snö och regn. Nej jag får nog packa gym väskan och köra ett ordentligt pass på gymmet imorgon. Oh det ska bli underbart.

Annars så har jag precis ätit lite lasagn. Dessutom några choklad kakor och druckit te.=)

På fredag planeras det mys igen. Eddie ska låna relaxen på jobbet så vi ska dit och bubbla basta och kanske dricka någon öl.. Det ska bli underbart=) Men innan detta kan inträffa så måste jag köpa mig ett par bikinitrosor. Mina har gjort sitt... 

Så jag funderar på några som jag sett på team sportia 
NB VERA BIKINI PANT SOLID
                 
Dessa finns ju i lite olika färger jag har spanat på ett par i blått som jag inte kunde hitta på hemsidan...


Men vem klagar när man får ännu en anledning till att shoppa=) me like=)

haha bara för att sofia är hemma och sjuk



Haha jag vet inte riktigt varför jag fick lust att läggaupp denna bilden men ändå.  Så lite privat inlägg mitt i allt. Minns du hur det kändes att vara frisk vännen???
Nej nu ska jag vara snäll=) kanske

lill lördag

Moahaha jag tänkte att jag skulle ha en rubrik som inte hade mycket med inlägget att göra. =)
Ja annars så har jag inte så mycket att komma med idag. Idag är det lixom en sådan där dag som man bara väntar på att den ska försvinna den ger inget alls. Det är skit trist väder, det är onsdag ja det finns inte så mycket mer att säga om det.

Men lite kul har det varit idag i alla fall. Dels så har bilen klarat besiktningen... jag tror att det är den första bilen som vi ägt som klarat besiktningen. Det kan bero på att denna bilen är den enda som blivit servad och inte passerat 15 år än så länge=)

Dels så har vi haft sjukt roliga diskussioner i lärarrummet. Så dagens guldkant är faktiskt mina underbara arbetskamrater=) Jag hoppas verkligen att jag får vara kvar här så länge det bara är möjligt för människorna som jobbar här på Tullängsskolan är helt fenomenala=)

ja nu har jag väl fjäskat klart för mina kollegor. Nu åter till arbetet=9

yey vilken underbar dag det har varit idag

okej eller så var det kanske inte riktigt så. Hade det jag gjorde på jobet idag och när jag väl kom hem såg det ut som ett bombnedslag. Så nu har jag satt maken på att städa efter sig. Dessutom vart jag så jävla trött så det vart inte ens en sväng i skogen. Får kanske ta det imorgon om jag hinner. Bilen ska besiktas och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig från jobbet. Men det löser sig nog.

Nej nu ska jag ta och sussa..

Men med lite flyt så kanske jag läggerupp skorna som jag köpte förra veckan här på bloggen så ni får se hur mina underbara skor serut...=)

Nej nu är det sängen och hoppas på en bättre dag imorgon... 

Jaha

Ja idag är bara en sådan där dag som man vill ska gå. Det kommer inte att hända någpot särskillt utan det kommer bara att vara en helt vanlig tisdag. Den kommer att gå till så att jag jobbar fram till 17 eller strax efter. Efter det så kommer jag  att hämta dottern på dagis och vi åker hem och äter middag. Efter det orkar jag förhoppningsvis ta en runda i skogen. Det tar ju bara 30 min och den tiden skulle jag annars bara kolla på tv. Efter rundan blir det lite bolibompa och efter det nattning av dottern. Så var dagen slut.

Man bara måste älska rutiner. Eller jag gör ju faktiskt inte det. Däremot så finns det vissa saker som jag uppskattar med rutiner. Det är blandannat att man faktiskt kan planera sitt liv länge en 1v i taget. Jag menar som när jag pluggade då var det max en vecka i sänder man kunde planera. Dels för att man aldrig visste hur mycket man hade att göra de olika veckorna men oxå för att jag då jobbade så ofta som möjligt på helgerna. Nu blir det inte så jätte mycket jobb på Fenix för min del. Det är faktiskt något jag saknar ibland. Jag hoppas att jag får vara kvar där ett tag till. Jag kan tänka mig att jobba där några sommarar och några lov till. Det är lixom skönt att komma till fenix där jag har min plats jag... Det blir lite som att komma hem...

Ja sånhär viktig filosofi ägnar jag mig åt en tisdagsmorgon...

utlovad bild från helgen

japp här är då bilden som jag tänkt att läggaut hela helgen

 

Japp här visar min dotter stolt upp sin färska glugg..=)


måndag igen

Jag her sett en trend i mitt bloggande och det är att jag inte bloggar på helgerna. Hmm det kanske är något man ska ändra på.. bara lägga in en liten bild eller ett litet inlägg ska väl inte vara så svårt även fast det är helg.

Tots att jag inte bloggat har det hänt en hel del under helgen. I fredags så tvingade jag med mig maken ut och springa medan vi marinerade köttet... Moahaha han såg lite lätt plågad ut. När vi äntligen sprungit klart så hävdade han att det inte var så farligt. Väl hemma igen så gjorde vi iordning grillspätten och slängde dem på vår nya elgrill som för övrigt funkade skitbra=)

Efter maten så tappade Emmy sin första tand.(har hela helgen tänkt att jag ska lägga upp en bild på det, men då blev det inte) Efter denna stora händelse så informerade emmy mig att hon kände dig som minst 6år gammal nu när hon tappat sin tand och i glädje yran så ringde hon och berättade denna storslagna händelse för hela eddies familj=) Hon var så took söt. Min lilla pärla håller på att bli stor.

På lördagen var det betydligt lugnare då fick emmy äntligen leka med sin kompis R som hon har tjatat om. Anledningen till att de inte har lekt har berott på att R flyttade och vi mindes inte riktigt var... Efter att dotter besökt sin kompis tvungade jag ut maken på ännu en motionsrunda. detta avrundades med lite wow spelande.

Så slutligen i går så var det då simskola.. efter detta införskaffades då ett nytt puder då maken tappade mitt gamla i golvet och ja ni vet ju vad som händer med ett puder som trillat i golvet. Då när jag var på kicks så hittade jag några ögonskuggor som jag vart lite sugna på. Funderar på att kika förbi igen på fredag och införskaffa lösögonfransar, ja leka lite måste man ju. Dessutom är då planen att införskaffa en ny ögonskugga.
när denna uppgift var avklarad kikade vi in på tre och jag började seriöst att fundera på en iphone. Ja jag funderar på en sådan. Dock fattade jag beslutet att om jag får vara kvar här på tulläng så kommer jag att införskaffa mig en iphone. Hmm ja det var väl det som hände i helgen tror jag. Ja fyll ut luckorna med lite sova och wow så var det nog helgen i ett nötskal.

Shopping

Yey då fick jag shoppa igår=) tyvärr han då inte Sid vara med så länge men emmy och jag fick oss en runda.
Vad var det då som inhandlades??

Jo jag köpte mig 3 par skor för 450kr... Sjukt nöjd är jag. Det vart två par sneakers och ett par löparskor=) Ja jag tyckte att jag behövde ett par nu när jag är duktig. =) Så sjukt nöjd var jag med priset på skorna. Man skulle ju kunna tro att skorna inhandlades på skopunkten eller så men icke.. Här är det stadium som gäller=)

Utöver skor så köpte jag mig en sån där volym tång. Alltså en sån där liten krustång, de är asbra för att få lite volym, vilket man kan behöva om man ska på fest nästa helg och lite annat smått och gott i sommar=).

Eftersom emmy var med fick ju hon oxå lite grejer hon fick 4 par byxor=) 5 par strumpor, 3 par trosor och ett par skor.

Till sist så köpte vi oss en elgrill att ha ute på ballis=)

Kvällen avrundades med pizza hemma i soffan vad gick då hela kalaset på?? jo 1800 inkl pizza=) Det tykcer jag är väl spenderade pengar=)

Med lite flyt så kommer det kanske bilder på våra inköp. Men ja ni vet ju hur sanslöst duktig jag är på det där med bilder.

när jag blir stor

När jag blir stor ska jag växa upp....
Det är min plan.. ibland så reagerar jag otroligt barnsligt känner jag själv. När går det över? går det över?
Kan jag åtminstone själv sluta tycka att jag reagerar barnsligt?

Lite frågor som dök upp i mitt huvud nu efter en diskussion i lärarrummet.

Yey torsdag

Nu kommer min efterlängtade torsdag. Att den är efterlängtad beror på flera saker.

För det första så är det snart lördag och därför snart sovmorgon.
För det andra så ska jag dottern och sid på en shopping tur på stan.
Shoppingturen innebär aatt jag äntligen ska få några saker som jag väntat länge på.
För det tredje så ska jag idag inandla mig en grill så vi kan grilla mat. Jaja det är en elgrill så det är fusk men iaf.
Och det innebär att jag imorgon ska få äta årets första omgång med grillspett.

Som sagt det är bra att det är torsdag. Med lite flyt så ska jag mata dottern med burgare idag så hon orkar med och cykla när vi kommit hem. Dock tyckte jag att jag hörde lite hosta i morse. Det vill jag inte. Hon får inete bli sjuk nu när både jag och eddie har jobb. Jaja det ger sig väl.

Ja just det jag måste skryta lite över henne och lite över mig, jag var ute och sprang igår igen.. duktiga jag. med mig har jag min trogne vattenbärare på cykel, min underbara emmy. Det är en riktigt trevlig mor och dotter syssla. Hoppas den håller i sig=)

nej nu ska jag göra något vettigt...


Duktiga jag

Igår så körde jag och emmy lite mor och dotter tajm. Emmy cyklade och jag hör och häpna joggade. Detta gjorde vi då en sväng i varberga skogen. Ja det är helt sjukt hur hurtigt. Dessutom fick vi lite mor och dotter tid. Hittade vart emmys kompis R bor, planerade en playdejt till lördag. Ja man hinner mycket när man går ut en stund.

Nej nu ska jag sätta mig och skriva en liten lista på hur mycket det är jag behöver köpa.
dessutom ska jag jobba lite och så.

jaja
Puss på er

Jag överlevde

Dock vart det inga bilder från tjälis men vi får överleva i alla fall.
Utöver detta har jag då börjat att söka jobb inför nästa termin, det första jobbet som söktes var ett jobb på tolklinjen i Umeå.=) ja vi får se hur det går med det, sista ansökningsdag är den 15e så snart lär jag ju få veta hur det gick med det.

Annars så är ju planen att fortsätta söka jobb på tullängsskolan. Som faktiskt är ett jobb som jag trivs oförskämt bra på men jag vill faktiskt ha lite mer ansvar och användning av min utbildning än att bara ha massa matte som inte ens är mitt ämne. Missförstå mig rätt jag älskar mitt jobb men det käns som att jag skulle vilja vara kvar på tulläng men ha en lärartjänst. Ja vi får väl se hur det går med det hela.

Ja nej nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. ska försöka komma med en mer detaljerad uppdatering om tjällossningen. Som för övrigt var helt sanslöst sjukt bra. Den bästa hittills staben är ju helt klart underbar=)

nej som sagt sängen nästa

http://www.pixbox.se/pic_show_id30762428.html Lotta och Lisas album

ja lite måste man ju bjuda på.. kolla länken så förstår ni hur jag hade det i helgen... nej nu bums i säng

Hann inte

Jepp jag har ju sagt att jag ska försöka lägga in en bild om dagen men det går inte så bra... Vem hade kunnat lista ut det??

Men igår så vart det i alla fall lite jello shots. Eller ja jag gjorde Jello shots med körsbärs smak, de kommer förmodligen att förtäras idag och imorgon.  Jag gick då in på bolaget igår och inhandlade mig ett bränn vin som det så vackert heter som då skulle vara bra för det skulle inte smaka något och det skulle vara perfekt att krydda själv. Bra tyckte jag och köpte den, och gjorde jelloshots på den. Det funkade yey de smakar inte jätte mkt sprit, det smakar mest bara starkt, till och med eddie tyckte det, och då måste det vara så.

Annars så går ju tjällossningen av stapeln idag och min underbare kompanjon Pettzon kommer att dyka upp i Örebro inom kort eller om hon redan är här det vet jag inte. Det känns faktiskt aningens dumt att inte möta henne på tåget men med lite tur så kan jag sluta tidigt idag.

Ja nej men nu kanske man ska jobba lite...

Hmm

Yes ni har gissat rätt jag har inte jätte mycket att göra just nu. Jag funderar där emot på om man kanske skulle göra som bror och övningsköra lite mc... det kanske vore nått. Hmm jaa jag får väl ta det med pappa någon dag när han har tid lust och ork. Ja vi får väl se hur det blir med den saken. det börjar bli mycketsom jag vill nu. Men å andra sidan så vad ska jag med ett mc kort till... bara ha det så jag kan köra om jag lånar en mc nån gång... Nej jag vet inte, men det skulle se ganska kul ut om jag körde och hade eddie bak..=P

Men snart är klockan hemgång och fixning av sådant som ska fixas före tjälis. Fy fan vad kul det ska bli, är sjukt peppad. Ja kul ska det bli iaf.

Lite vimsigt och lite rörigt inlägg precis som jag är. Helt underbart alltså=P

Problemet löst

Mitt problem löste sig helt underbart bra. Jag ska på hemvägen åka förbi bolaget och willys. Efter detta ska jag hem och göra iordning lite jello shots... just det jag ska åka förbi mcd oxå och ta lite ketchup muggar. Det borde inte vara några problem. Men jag gör nog bara en liten sats idag och en större ikväll somd et ser ut nu.

Efter min shopping ska jag möta upp perny och ta en lite prommis för att förhoppningsvis hinna hämta lax på tåget och ta med mig lax perny och shotsen till publicum. Ja det är dagens plan i alla fall. Men vi får väl se hur det blir med det. Alltså shotsen om jag tar med dem eller inte. Men som tur är så ska jag köra ikväll och då kan man inte dricka... bästa ursäkten för jag ska ju faktiskt jobba imorgon, men på fredag då blir det sköj=)

Nej om man kanske skulle jobba lite oxå...

Dagens I-landsproblem

Japp dagens i-landsproblem är att jag inte vet om jag ska åka förbi förlossningen på publicum eller om jag ska nöja mig med promenaden med perny och sedan gå hem och sova för att orka med helgen. Eller om  jag ska stänka äh vad fan jag är ung dra iväg på förlossningen, nykter då givetvis eftersom jag jobbar imorgon. För att sedan åka hem och vara skittrött imorgon. Hmm jaa ni hör ju hur ofantligt stora problem jag har.

Ja nej men det var väl i-lndsproblemet, där emot har jag en fundering på när herr Häggkvist kommer till Örebro... Har en tjänst jag tänkte be honom om..=P

Nej nu kanske man ska göra något vettigt...

Ännu ett inlägg

Just nu känner jag att det inte hade varit helt fel med att ligga vid poolen bättra på brännan. Gå till altanen och spela lite vänd 10a med Sofia samtidigt som man smuttar på lite bailys... ja det var tider det. Konstigt nog har jag inga kort på när vi spelar kort trots att vi gjorde det ett par timmar om dagen...




Nej jag får väl fantisera om min tatuering istället och vänta på att det ska bli sommar här...

tänkte att man kanske skulle börja med att lägga in lite bilder i bloggen...
Jo Sofia det är bara att hojta om du inte vill att någon av bilderna ska vara där..


Funderingar

Hmm nu har jag nya funderingar på G. Eller ska ja vara ärlig så är det inte så många funderingar, men några i alla fall. En av dem är huruvida jag ska färga håret, hu är jag lite less på det jag har, vore nice med något annat, som jag känner nu så lutar det mot en diskretare förändring. Funderar på typ gymnasiestuket bara köra lite röda slingor, det kanske vore nått.

Nästa fundering jag har är hur mycket man faktiskt ska lägga när man köper nya sommardäck, som det serut nu så vet jag inte alls vad jag vill ha men funderar på ett par som det var mindre av någon farlig olja i.

Nästa fundering är vad min älskade underbara dotter gör förnågot idag och om hon saknar sin mamma lika mycket som hennes mamma saknar henne?

Den sista funderingen är om jag ska boka tid för tatuering när jag är på stan på fredag så jag får den gjord innan sommarn...

Jo just det en till fundering hade jag allt och det är om man ska snåla som ett as hela året och åka till thailand över jul eller om man bara ska softa och ta julen i Sundsvall.

Ja som ni ser så lider jag av extrema i-landsproblem idag. På något vis ska jag försöka lösa dessa enormaproblem. 

puss 


Onsdag

Yey då var det onsdag igen då. Hade ju faktiskt tänkt att jag skulle träna en sväng imorgon men så blev det ju inte. Har världens sämsta anledning till detta och det är att jag glömde headsetet till min mobil och träna utan musik är inte kul. När jag åkte hem för att hämta lurarna så kände jag hur trött jag var och lade mig i soffan istället=). Men idag så har jag med mig mina lurar så idag ska det bli träning. Med lite tur så öppnar simhallen på haga snart så man kan börja simma igen. Ska ta med mig min lilla pärla dit 1ggr i veckan tänkte jag. jag menar nu när Eddie jobbar och inte kan bada med henne 2ggr i veckan.

Snart är det söndag. Jag både vill och vill inte att det ska bli söndag, Jag vill att det ska bli söndag för då kommer min underbara emmy hem. Hon befinner sig i sundsvall just nu och leker med dem. Jag vill däremot inte att det ska bli söndag för då ska Pettzon åka hem och tjällossningen är över. Hmm ja snacka om att jag har allvarliga problem i min vardag.

Nej nu ska jag nog göra något vettigt.

hemma igen

Japp då var man hemma igen då. Eller ja jag har ju varit hemma några dagar=) Men när jag kom hem i lördags hade det varit på took för lite sömn under natten så det blrv mest hem och mysa med maken och sova som en gris=)

I går blev det däremot lite paintball och jag klarade mig ifrån blåmärken. Fick bara två bulor och ett sår på lillfingret så jag är nöjd. Men det var skitkul mne varje gång jag går på banan så tänker jag, varför gör jag detta?? Men när man väl börjat så är det ingen fara sålänge man inte blir träffad=P

Ja och idag har det bara varit såsar dag, nästan. Eddie har fått nya skor och vi har köpt en diskmaskin och vi har varit på utbildning=) Så lite har hunnits med under dagen.

Men nu chansar jag hejvilt på att det kanske finns nån som vill se någon bild?? i vilket fall ska jag läggaupp några=)





En random egobild på mig som sofia tog på mig på en av de bre resturanterna vi käkade på=)



jag och sofia typ 2a kvällen kanske=)




ja man kan ju inte vara normal helatiden=P





En paraplydrink till Sabina



Vi hade käkat och hade lite dötid...


Annars så har jag en fundering och det är varför amn ser så blek ut på kort. Annars får detta räcka för idag. Kanske kommer fler bilder en annan dag men nu är det sova dags för mig som ska upp och jobba imorgon=)

RSS 2.0