dag 3

Tredje dagen utan cigg. Hittills så lever jag. Eddie har till och med varit trevlig idag.

Dagen har i allmänhet varit riktigt trevlig och jag klarar mig riktigt bra. Där emot önskar jag att jag hade hunnit träna idag.

Dock har jag hunnit köpa mig en ny matta önskat mig en tavla och hämtat soffan. Nu ser det nästan ut som att någon bor här. Det är nästan fint. 

Uj vad lite jag hade att skriva om idag=) Jaja jag tänkte att ni kanske ville veta att jag hittills inte har fuskat eller använtr mig av nikotin preparat. Men som sagt det som ska bli spännande är ju att se hur det går i helgen.

Shit bara massor av svammel. Det kanske bli bättre imorrn..=P

Nej nu blir det nog lite wowspelande för min del.

Ha det bra

 

dag 2

Japp då var jag inne på dag två.
Idag är jag faktsikt på aningens bättre humör, men det är nu om jag ska vara riktigt ärlig.
Tidigare idag har jag varit aningens irriterad på en viss person (du vet vem du är eddie..)
Ja ja slämt å sido då i helgen blir det lan men jag måste fan gå och lägga mig ganska tidigt så jag orkar upp och jobba på måndag.

Något annat som ska bli intressant med detta är att se hur jag ska överleva ett lan utan att röka. Jag måste nog ta och investera i sånna hära tabletter. Men jag vet inte om jag vill ha sånna, äh får köpa så det finns hemma när det blir odrägligt. Det sägs ju att det värsta är treorna, det vill säga imorgon om 3 veckor 3 månader osv.
Vi får hoppas på att jag klarar det denna gången=)

hmm undrar när eddie ska börja fråga mig om jag vill vara med och spela wow istället för att bara spela och sedan bli grining över att jag inte spelar.

Jaja nej nu ska jag ta och besöka sängen så jag är pigg imorrn. Det brukar behövas lite extra energi en onsdag=)
natti

första dagen

Japp då var jag inne på första dagen utan cigg. Det spännande med detta är att jag aldig har insett riktigt hur irriterande eddie faktiskt är. Han har spenderat hela dagen med att få mig så irriterad som möjligt. några av dagens exempel:

*börjar 07:00 med att äta min födeledags tårta
* 07:30 kör mot dagis fast han ska lämna mig på jobbet och blir arg på mig för detta
* ringer och smsar hela dagen
*jag ber eddie gå på en lägenhets visning. Eddie försöker men har fel nr och pratat slut på batteriet på mobilen så han missar visningen och vi blir utan lägenhet i rosta.
* Eddie säger att det är mitt fel att han hade slut på batteri. (varför vet jag inte)

Ja det var väl det som var riktigt irriterande idag. Utöver detta å har han ju varit sitt vanliga solskens jag som aldrig är grinig och gnällig. Funderar på vad mer i eddies liv som är mitt fel?

Förutom detta så har jag väl haft en ganska bra dag idag. Men första dagen utan cigg brukar kunna vara ganska så jobbig för mig. Speciellt eftersom jag inte har något substitut för ciggen. Som lärare får jag väl skaffa mig ett kaffeberoende, jag menar det ingår ju så gott som i arbetsbeskrivningen

Nej nu ska jag prata med karln och se om det är något mer i hans liv som är mitt fel.

Träning

Träningen går som den ska. Sid och jag har varit jätte duktiga. Vad är det då vi pysslar med på vår träning? Jo vi gymmar måndagar, simmar tisdagar, gymmar onsdagar och simmar fredagar. Eller ja detta är planen dock sket det sig igår med gymmandet så det får vi ta på fredag. Anledningen till att det inte gick som planerat var att sid hade massor att göra med campusmässan. Men men nya tag med det imorgon. Det skumma med detta är att jag faktiskt ser fram emot att träna.

Annars så närmar sig mitt sluta röka datum med storm steg så snart är dagen här. Denna dag sammanfaller då med min fördelsedag men det har jag lovat min dotter så det är bara att fixa det.

Nästa plan var ju att tappa några kilo. Detta är också något som går riktigt bra har tappat 1½ hittills så jag ska väl hinna med några innan beach 2010.

Sista grejen jag hade på min lista var att klippa mig. Men för att jag ska kunna göra det måste jag vänta på lönen som jag inte har fått än. Detta gör då att denna del inte är påbörjad än.

Nu måste jag ju rapportera lite svammel också. Jag och Sofia kanske ska bege oss utomlands till påsk. Med det beror på om hon får semester. Ja alla kan ju inte ha det lika bra som mig som får påsklov.=) Jag gillar att jobba i skolan.

Nej nu får det vara bra. Ska se om jag kan bli bättre på att uppdatera bloggen. Då kanske man kan skriva om annat än mina mål men just nu sker det inte så mycket annat i mitt liv.

januari

Japp då var det januari och jag har börjat på mitt nya jobb. Det är faktiskt riktigt kul och jag trivs took bra på min arbetsplats. Hur går det för mig med mina mål för det nya livet efter studierna? Jo jag och Sid har börjat att träna, så det har jag i alla fall börjat med. Nästa träningspass är imorgon=). Det ser jag faktiskt fram emot, jag önskar bara att det fanns lite fler timmar på dygnet så man hann med så mycket träning som jag önskar. Men så är det inte så jag får nöja mig med det jag har=)

Rökningen har jag ju datumet den 24 januari, aka min fördelsedag. Så jag närmar mig med stormsteg. Det jag har gjort hittills är att röka lite mindre, vilket inte har varit jätte svårt eftersom det har varit skitkallt och jag har ganska fullt dessa veckor på jobbet. Nästa vecka ska jag försöka att inte röka alls på jobbet, förhoppningsvis så funkar det=). Annars så är det ju snart rökstopp.

Ja kilona som jag pratade om de sitter kvar. Så nu har jag både mammakilon och studentkilon, tänkte att jag skulle ner 10kg till sommarn. Så jag kör stenhårt på beach 2010=)

Frisyren har jag inte fixat än då jag är fattig som en kyrkråtta i väntan på första lönen. Det är något som kommer att kännas riktigt konstigt. Att få "riktig" lön=) Ja jag kan ju bara säg att jag längtar.

Emmy är annars lite grining eftersom hon bara får vara på dagis 15h i veckan vilket hon inte alls är van vid. Så jag hoppas att maken får fingrarna ur och suger tag i någon på komvux imorrn så han får veta om han får plugga eller om han ska söka jobb.

ja annars så har jag ju mitt "sista" seminarium på fredag. Med "sista" så menar jag det sista som jag har kvar förutom min ventilering på min c-uppsats som jag kuggade.

Nej nu är det dags för sängen. Men först så ska jag packa mina badkläder=)
natti på er


2010

Japp då var det nytt år igen. Nyårs afton firades som vanligt med Sofia och Eddie. Dock hade vi lite nya tillskott detta nyår. Dessa bestod av Lax och hans nya flamma=P. Vi hade riktigt trevligt och för att vara nyår  det oförskämt bra. Eller är det bara för oss som nyår floppar varje år. Jag vet inte vad det är men så är det i alla fall.

Ja veckan som kommer jobbar jag mina sista dagar som pedagogisk tolk innan jag börjar som resurslärare på Tullängsskolan. Det ska bli riktigt kul att börja där. Dessutom tänkte jag att jag skulle börja ragga någon som har lust att träna med mig. Jag ska desutom läsa lite uppsatser så jag är förberedd till seminariet som är det sista jag kommer att ha föutom en ventilering i maj. Annars så är jag klar. det är helt-sjukt-underbart-jätte-konstigt ja lite så känns det i alla fall. 

Ja jag har inte så mycket att skrivjust nu känner mkig lite mör efter sundsvalls resan. Så nu ska jag ta och farma lite herbs på wow.

God fortsättning på er. 

RSS 2.0