Men det vart lite mer bloggande innan avresa=)

Haha det vart lite mer bloggande innan avresa i alla fall=P Nej vi var en sväng på bärseback igår, och av någon anledning så brukar jag sällan sova länge dagen efter att jag har druckit alkohol=) Jaja men den stora skrällen igår var att jag fick ner Sofia i en ovve. Japp tro det eller ej hon är konverterad till den sunkiga sidan nu=P

Nej nu ska jag väl ta och kolla att jag inte glömt något. Detta gillar jag inte med att resa för det blir bara att vänta hela dagarna som är resedagar. Det är lite drygt, men vad fan det kommer att bli sjukt kul när vi väl är där. När jag kommer hem så tror jag att jag till och med ska lägga upp lite bilder från resan.

ha det

Nu blir det nog inget bloggande på en vecka

japp nu blir det nog inget bloggande på en vecka. Eller man vet aldrig om man hamnar på något internetcafé eller nått. För datorn tänker jag inte ta med mig, det vägrar jag.

Jag hade ju tänkt att jag skulle vara klar med min uppsats till nu men det har inte gått så bra med det så jag hoppas på att hinna klart med den om inte förr så åtminstone till inlämningen. Det känns inte riktigt bra att inte vara klar med den jävla uppsatsen, men förhoppningsvis så ska jag väl hinna klart med den innan det är dags för nästa termin på jobbet. Ja alltså om jag får vara kvar här så länge som till nästa termin. Sånt vet man ju aldrig. Så därför har jag en liten back up, specialpedaogik kallas den för. Så om jag inte har något jobb i höst så ska jag läsa special pedagogik då. Bättre det än att bara sitta hemma.

Hmm ja jag har ju lite att fixa efter jobbet idag, en viss fröken kommer ju och hälsarpå. Så ska vi fixa det sista innan vi åker. Eller ja jag ska växla lite pengar, vad sofia ska göra det vet jag inte.

Nej nu ska man väl jobba lite. ha det=9

Nu har jag varit duktig=)

Idag har jag i alla fall varit duktig. Det vart ett gympass för mig idag=) Funderar på om jag kanske hinner med ett pass på lördag morgon innan vi åker. Det tror jag nog att jag ska hinna om Sofia bara hinner fixa det hon vill imorgon så vi slipper ta det på Lördag 

Sofia är i alla fall jätte söt, hon tror nog att vi ska flytta till GC=) Hon läste sin pack lista för mig förut idag, smått hysterisk packlista måste jag säga. Jag menar vem behöver 2 par jeans när man är på GC? Jag menar jag tror att amn klarar sig på de jeansen man åker i. Speciellt om man räknat på att små shoppa lite när man är där. Jaja hon är söt min Sofia. Den stora frågan är bara hur jag ska överleva morgondagen med den lilla damen som lider av extrem resfeber=)

Nej nu ska jag vara snäll. Vi ses imorgon gumman=)

Nu ska jag skärpa mig=)

Nej nu har jag slarvat med träningen i 1½ vecka. det ska bli ändring på det har jag bestämt. Tänkte att jag skulle köra 2 pass gym och 1 pass kondition i veckan. ja nästa vecka så blir det tre pass kondition eftersom jag inte har något gym men kan ju göra några övningar iaf. Men lite springa blir det nog. Skönt och kliva upp på morgonen och springa för att sedan bada i poolen=) Underbart.

Nej men om det finns nån som brukar träna på haga skulle jag uppskatta lite sällskap. eller i alla fall nån som tycker att jag kan prestera bättre, någon att tävla emot alltså.

Jaja det är väl tanken i allafall.

Torsdag

Då var det äntligen torsdag. Det innebär att Sofia kommer imorgon, jag ska dessutom växa lite pengar så jag har i rätt valuta. Efter detta kommer det imogon att bli lite fredagsmys och någon god mat. Jag tänkte att jag skulle hinna träna lite då oxå.

Funderar på om jag ska be om lite tips på träning som jag kan göra där. Det lär ju bli lite simma och spinga isf.

Men idag så är det torsdag och det enda som står på schemat idag är att jobba och sedan hem och städa. Men lördagen är ju d-day i alla fall det ska bli helt sanslöst kul och komma iväg. det ska bli helt underbart att slippa gråvädret här hemma oxå.

Bok

Jag har äntligen hittat en bokserie som jag har tänkt att följa, den finns dock i förlitet antal delar än så länge men man kan ju hoppas på att det är en snabb författare som skriver dem. Jag menar författaren är ju ryss så det borde gå fort=P

nick perumov heter författaren nån som läst nått av honom?
Jaja även detta kommer det väl en recension på. Jag har beställt bckerna på adlibris och de brukar ju vara ganska snabba så har jag tur så hinner jag få böckerna innan jag åker. Jaja hoppet är det sista som lämnar människan.

För övrigt så heter serien Svärdens väktare så vi får väl se vad det är för något, jag vart glad för böckerna var billiga och fanns i pocket=)

Dagar som denna

Det är dagar som denna som det känns extra bra att åka utomlands på lördag. Dessa anledningar är att man sitter på jobbet och hör hur regnet smattrar på rutan. För att då undersöka hur illa det faktsikt är så ser man att hela världen är grå. Man tappar lixom lusten till att göra vad man borde. Som egentligen borde jag skriva på min uppsats nu, inte i bloggen. Jag borde gå och träna efter  jobbet men funderar på om jag ska sitta hemma och kolla på tv/film. Kanske spela lite dator.

Men mitt i detta gråa och ingen lust att göra något så minns jag ju att jag åker på lördag med sofia. Vilket då innebär att jag inte behöver titta på det gråa och slaskiga i mycket mer än 4 dagar till. Det ska bli riktigt kul, det blir första gången som jag åker utomlands med en kompis (jag räknar inte maken som kompis trots att han är min bäste vän, mest för att han har titeln make och inte kompis i mitt vokabulär). Min mormor hon är ju lite egen som några kanske vet. Men hon har några intressanta teorier i sitt liv. En av dessa är att pojkar utvecklas tills det att de är 5år sedan växer dem bara. Detta är jag villig att hålla med om i vissa situationer. En annan teori som hon har är att åka utomlands med en kompis är hälften så dyrt men dubbelt så kul. Så nu får jag väl testa på hennes andra teori. Dock tror jag att jag kommer att ha skit kul med sofia men jag är tveksam på att det kan bli dubbelt så kul. Jaja exprimentet utförs under nästa vecka resultat kommer att publiceras efter hemkomst=P

Nej nu ska jag handla lunch.

Måndag

Yes då var det måndag igen och som min käre vän sofia just konstaterade så är det 5 dagar kvar tills avresa. Det ska bli sjukt nice=)

Men inte nog med att det snart är utlandsresa det är ju snart tjällossning också, då kommer det massa goda vänner på besök. Så det ska också bli skit kul detta är ju så grymt planerat att tjällossningen infaller helgen efter att vi kommer hem=).

Så detta är då vad som händer de nästkommande veckorna. Helgen som då nyligen tagit slut var präglad av en 25 års fest=)

Eh gårdagen däremot var riktigt behaglig jag och maken satt och kollade på The big bang theory hela dagen så det är min favoritserie. Som avrundning på denna extrema ansträngning blev en kebabpizza. Så jag har kort sagt haft en riktigt lat helg=)

Äntligen

Japp då var det äntligen fredag.
Jag har äntligen hittat en klänning att ha på lördag.
Jag ska änligen sätta mig och skriva på uppsatsen
Jag ska änligen köpa nya stövlar till emmy.
Det är dessutom bara en vecka kvar till Sofia kommer=)

Helt underbart. Dock kanske jag ska ta och tona ned det med uppsatsen men vad fan. Den kommer att bli skriven på på söndag.

Klänningen som jag har hittar var helt lagom för alla aktiviteterna som den ska använas på. Inte för fin inte för vardaglig bara helt lagom. Dock behöver jag införskaffa en svart kofta och nya sandaletter. Oh det älskar jag. Änligen får jag köpa nya utan dåligt samvete=). Men för er som känner mig kommer nu det mest chokerande. jag köpte klänningen på Indiska. Japp Pucko handlade på Indiska det händer inte jätte ofta ;P

Fredag betyder då att det är sovmorgon i morgon oc jag får spela hur mycket wow jag vill ikväll och att sofia kommer om en vecka.

Stövlar till emmy är väl äntligen i den mån att hon har tjatat om ett par nya stövlar;)

Idag är det desstom bara 8 dagar kvar tills GC=)

Nej nu ska jag ta en fika.

jag är så duktig

Hm eller så var det så det inte var... Jag kan inte riktigt minnas. Det var några saker jag skulle göra som jag inte har gjort. Vad kan det vara?

svar: C-uppsatsen i historia
träna denna vecka..

Jaja men man kan inte lyckas jämt, Jag har faktiskt bara omprioriterat lite. Nu spelade jag wow istället för att träna igår och idag ska jag hem till Perny istället för att plugga.=)
Nej så är det väl inte riktigt, men denna veckan har jag inte lust med något som jag borde göra. Ja förutom jobbet då. Jag funderar till och med seriöst på att skriva min uppsats under sommaren. Men det tror jag inte ska försöka få skiten gjord innan sommaren så jag är av med den.

Annars så brukar jag faktiskt vara ganska duktig och träna och så men som sagt denna vecka skiter jag i allt som jag borde göra.

Men nu är det inte långt kvar till påsk och den efterlängtade utlandsresan med Sofia.

Nej nu måste jag nog faktiskt göra något vettigt.

Ha det

Änligen fredag=)

Idag är det en speciell fredag. dels för att det är teckenspråkets dag i örebro och jag ska dit och kika lite. Men mest för att sofia kommer och besöker mig över helgen=) Vi ska göra lite inför resan shopping åt henne=) Jag kommer nog att utföra den shoppingen på plats=) Jag bara känner att detta kommer att bli en bra helg som jag ska njuta av. jag menar det är ju två veckor kvar tills det är dags för sofia att komma nästa gång=P

Ja nej men nu ska jag göra klart så jag kan åka och möta sofia på stan det ska bli sjukt kul=)

Hehe till och med jag inser hur fjortis detta inlägg är men det är så jag känner. Dessutom har jag ju inte träffat sofia på säkert 1 månad och det måste åtgärdas. kanske till och med ska titta förbi tatueringstudion när jag ändå är på stan.

Som vi har sagt hela dan på jobbet "hare" bra=P

funderar

Jag har en ny plan nu när resan gått i lås och jag måste planera något annat.=)
Jag funderar på om jag änligen ska göra tatueringen som jag funderat ett tag på. Dock vet jag inte riktigt hos vilken tatuerare jag skulle göra denna. Men jag vet vad jag vill ha och vart. Så nu var det en punkt till på mitt att göra lista.

Annars så gör jag inte så mycket jobbar och tränar. Yey det låter ju skit kul men det är det faktikst. Dessutom fick jag änligen bjuda igen på blomman och linda så de fick lite middag av oss i lördas vilket var mycket trevligt=) Hoppas att vi kan göra om det=)

Nej nu har jag inget mer att skriva tyvärr. Men ni får ha det

uppdatera??

då kanske det var dags att uppdatera bloggen igen. jag måste erkänna att jag är sjukt dålig på det. Så vad är nytt under solen?? Jo lite gerejer har faktiskt hänt=)

Det är nu mera helt bestämt att jag och Sofia åker till Gran Canaria på påsklovet. Väl där ska vi till Playa del Ingles och sola bada och ja sånt man gör på extremcharter. Jag menar kan det bli mer charter än gran canaria? Skulle inte tro det. Men det ska bli sjkut nice, detta gör oxå att nästa projekt i mitt liv blir att vara brunare än eddie efter påsk. Detta är nog det slappaste projektet jag har haft hittills.=)

Dessutom ska det bli skönt med påsklov då jag jobbade i enköping på sportlovet och förmodligen kommer att jobba hela sommaren. Så jag tycker att jag har förtjänat ett påsklov=)

Utöver detta så går det inte så bra med min uppsats i historia, jag känner att jag verkligen måste ta mig i kragen och bli klar med detta innan det är försent. jag menar jag vill gärna vara klar till sommaren. Det är inte ens jätte mycket kvar att göra. Så jag tänkte att om jag gör en check-lista här så kanske det bli bättre..

* Skriva om vad brev är
* Använda lite information ur två böcker som jag har hemma
* Strukturera undersökningen
* Kolla igenom slutsatsen att denna fortafarande stämmer överens med undersökningen.

Jag menar detta är vad jag har att göra och nu ska jag ta mej fan göra skiten.

Annars har jag faktiskt vara jätte duktig och hållt mig till min träning ett par gånger i veckan. Plus att jag inte har rökt på över 1 månad..=) Duktiga jag.

Jag tycker att jag får skryta om mig själv i bloggen=)

nej nu ska jag jobba


RSS 2.0