då hade man varit på valp besök

Igår var vi i Uppsala för att besöka vår framtida hund. De är re veckor gamla nu och fantastiskt söta när de tultade omkring. Vi ska dit för ännu ett besök på påsklovet. det är bara två veckor dit. det ska bi sjukt kul att se hur stora de blivit.
lite bilder från igår:
denna ser ut att bli vår =)
den med lite rosa på är den som vi kanske ska få.
det är ju inte riktigt klart vilken av valparna vi ska få. detta beror på vilken mentalitet hundarna får. Så vi ska dit igen om två veckor för att se om den rosa tiken fortfarande är något för oss eller om det blir någon annan.
Vi har ju pratat om att hunden ska heta bettan men det serut som att så kommer det inte att bli. vi har fastnat för ett annat namn nu, Vega. Anledningen till namnet Vega är att dessa valpar kommer att få namn med star i. Så då kläckte min make ur sig att det skulle vara kul om hunden hade ett namn som en stjäna. Så vi kollde lite på vad de olika stjärnorna hetta och tyckte att Vega skulle passa. Eler ja jag tyckte det. Eddie tycker att den ska heta Bellatrix. Men jag tycker vega och eftersom jag tycker Vega så blir det nog Vega.
Annars så ska vi åka tillbaka till Örebro idag så snart vi ätit lite frukost.

nu är jag tillbaka

ja då var jag tillbaka igen
Sabina var ju här i helgen och vi hade super mysigt med en massa springande i affärer. det blev däremot inte så mycket shopping. I fredags följde sabina med mig till stallet och frös efter det drog vi till jensens för en trerätters =)
lördagen gick i shoppingenstecken
på söndag när hon skulle åka hem så kom mamma och pappa för att lämna tillbaka det lilla barnet och för att titta på hennes simskola. När vi kom till simskolan var den inställd för att nån unge i nån av grupperna innan emmy hade spytt i poolen. det gjorde ju att emmy blev jätte ledsen för att hon inte fick visa mormor och morfar hur duktig hon var på att simma.
i söndags beställde jag en ny telefon som jag fick idag. nu är jag änligen en del av androidvärlden så adda mig gärna på quizme och wf användarnamnet är puckolina_
jaa nej nu ska jag nog ta och leka lite mer med min nya mobl=)
SonyXperia S

Fredag imorgon=)

Nu är min darling snart här. shit vad kul det ska bli i helgen=)
men förutom det så har det blivit möjligt för mig att ta ut en komptimme. det händer inte så ofta när man är lärare. Men typiskt nog så är chefen ledig så jag har mailat henne för att se om jag kan plockaut en timme=)
Det skulle innebära att jag får sluta 10.30. det vore ju guld jag menar en arbets "dag" på 2,5h på en fredag det är underbart det.
Annars så  funderar jag på vart man kan äta i denna stad. när jag går ut bilr det ju alltid samma ställen. Tänkte kanske att man skulle prova något nytt...
nej nu ska jag ta och slösurfa lite och vänta på att klockan närmar sig 12 så jag kan åka till tågstationen=)

bidde inget inlägg igår

Då jag de senaste dagarna har städat min lägenhet mer nogrannt än vanligt har jag tyvärr inte haft tid att skriva i bloggen. Tyvärr hände det inget mer spännande igår än att jag just städade köket och städskrubben i hallen.
Emmy där emot har väntat på en mjukis outfit som vi beställt från gympan. och igår var dagen hon fick dem gissa om hon var stolt. Jag menar det är inte varje dag man får kläder som det står sitt namn på.
Ja tyvärr var det allt som hänt de senaste dagarna.

nya gardiner

Idag har jag inhandlat nya gardiner. Hittade några jätte fina som inte var speciellt dyra. Köpte ett par till emmys rum de var vita med rosa och lila hjärtan på. De kostade 29kr färdigsydda. Köpte en hissgardin till hennes andra fönster. den var helt lila. Den var lite dyrare 109kr. Sedan köpte jag 4 gardiner för 29kr styck till vardagsrummet.
När det var inhandlat köpte vi en ny ridhjälm till emmy eftersom den hon haft innan har varit lite för stor. Det var inte helt gratis men det fanns typ bara en som passade så där bidde jag 550kr fattigare. jag får trösta mig med att huvudet på barn i emmys ålder inte växer så fort så hon lär ju kunna ha den ett tag.
När det var inhandlat så åkte vi en sväng för att kolla på hundbäddar på Grizzly. Det är ju sjuk länge kvar tills vi får våran lilla vovve. men det bidde ett litet rosa koppel för en billig peng och lite rosa bajspåsar. Det är nästan lite som när man ska ha barn och handlar nån body fast man vet att det är onödigt.=P Nu likställer jag inte hundar och barn på något vis mest bara denna väntan=P
nää nu ska jag snart spela bingolotto och hoppas på att jag vinner storvinsten=)

flytthjälp

Japp idag har man agerat flytthjälp. Så nu kan man ju känna att man inte behöver träna någe mer innan sommarn. Jag undrar hur många vänder det blev upp och ner för trappor. Det är ju alltid så att folk bor på överstavåningen av någon anledning. En kompis till mig räknade och det var 42 trappsteg. Så det blev ju 84 trappsteg varje runda. Så man kan ju se det som en rejält träningspass på en stairemaster. Men nu är det gjort och jag ligger i soffan och slappar.

Annars så väntar jag på att det ska bli torsdag så Sabina ska komma=)
Utöver det så har jag pratat lite hundfostran med min mormor. Vi pratade om lite allt möjligt bland annat om att mina föräldrar släktforskar. Jag menar hur kul kan det vara när man redan från start vet att det inte finns några spännande människor i släkten. Jag kan lova att de kommer fram till att alla på mammas sida var tattare och torpare. De på pappas sida kommer att vara smeder och handelsmän. Jag menar vad är poängen om man redan vet svaret?
nej nu ska jag slöa lite i soffan och titta på tv. Vem vet det kanske går något bra dag?

ridlektion

då var fredagen nästan slut bara lite städa och duscha kvar.
Idag så var jag på ridlektion som jag är varje fredag. Idag fick vi hoppa, om man nu kan kalla det hoppa när hindren är typ 60cm=P Men jag hade en häst som var jätte bra att skutta med. Det var riktigt roligt. Sist jag skuttade då hade jag en "liten" polle vid namn Doris. Men hon är ganska stor och lite osmidig när man hoppar så det gick åt h-vete. Men idag funkade det riktigt bra=) Där jag rider så är det så att man får ha hästarna en abonnemangsperiod och när den är slut så får man önska en häst till perioden efter. hittills så har jag inte önskat nån häst då jag började i oktober och hästen jag rider nu är den tredje jag ridit. detta gör att jag känner att jag inte har haft nån grund att stå på när jag önskar. Men när jag har tiger vilket är hästen jag rider nu så kan man nästan sätta röda lapor på allt jag gör fel. Så jag funderar på om jag ska önska honom till nästa period också.
Annars så var dottern på skoldisco idag. Helt sjukt at hon är så tor att hon är på sitt andra skoldisco. Så när dottern kom hem från skolan så satte vi igång och lockade hennes hår. efter det fick hon lite glitterspray och sedan var hon nöjd som tusan.
Ja nää om man skulle ta och göra något vettigt som att diska och röja lite?
ja det är tanken men jag tror inte att det blir mycket mer gjort idag

sol

Det har ju varit så fantastiskt väder idag. Det är så man blir glad i själen=)
annars så har dottern varit på ridlektion idag. Hon börjar att bli riktigt duktig. Hon behöver dock träna lite på att titta var hon ska. Hon skulle ju egentligen fått en privatlektion på sportlovet. den var bokad och betald men det blidde inte så. Att den inte blev av berodde på att hennes ridlärare blev sjuk, så vi funderar på om hon ska få en på påsklovet istället. Det är ju lite kruxigt då man bara kan boka privatlektioner på förmiddagarna så hon kan ju inte få en när som.
Ja annars pågår nedräkningen för fullt om en vecka och några timmar kommer min bästastebästevän=)

RSS 2.0