längesedan

Då hade man inte skrivit på ett tag igen då...
men det vi har hunnit göra sedan sist är valpkurs och en tripp till sundsvall. Eddies syster har en liten hund som Vega tyckte var väldigt rolig att leka med. Dock var inte hennes hund lika road, men vega hade kul.
Vega sköter sig som hon ska på valkursen och vi lär oss massor. Vi harde ju lite värme ett par dagar. Så vi tog chansen att bada lite med vovven. Hon tyckte inte att det var så skoj så hon badade inte. Men damen har kastat sig i vattnet på andra ställen så det var väl bara platsen som inte däg. Vi får testa ett annat ställe nästa gång. Ja det var väl det som hänt i hundväg.
Annars är det ganska skönt nu när dotterns aktiviteter trillat av en efter en. Nu är det bara ridningen kvar. Det är så kul när man tänker tillbaka på i höstas och ser hur mycket hon har lärt sig på ett år. De har lärt sig att sadla, tränsa och borsta, utöver det har de lärt sig att sittaupp, skritta, styra, trava och galoppera. de har lärt sg de vanligaste ridvägarna också. det är kul att se hur mycket de har lärt sig på den tiden de har ridit.
Men det bästa av allt är att det bara är 10 arbetsdagar kvar till sommarlov då är det 8 härliga veckor av umgås med familjen =)
vi kastar in lite blandade bilder

då var det ett tag sedan igen då.

Ja sedan sist har vi hunnit göta massor med saker. Vi har hunnit åka till dalarna och varit på maskerad. Jag vann faktiskt pris för bästa utklädnad. Vi sov ju över i dalarna jag emmy och Vega. Så nu har vega sovit på två olika ställen i dalarna. Det funkade jätte bra hon skötte sig exemplariskt. Det roliga med Vega är ju att hon lyckas charma så gott som alla.
I går så var vi på valpkurs. Det var jätte kul. Fokus igår låg på att läsa sin hund när den hälsar på någon annan valp. Vega hälsade på ebn pytte liten chiuaua valp som bara var 8 veckor. Hon var så söt gick fram och hälsade mne sedan visste hon inte riktigt vad hon skulle göra. det fanns också en border collie där. Den hade Vega bestämt sig för att leka med. dock var inte den valpen så intresserad utan han körde svansen i vädret och blåste upp sig. Då fjäskade min lilla gris järnet. Hon ålade och kråmade sig. men till sist ville valpen leka med vega.
Idag har vi varit hos veterinären och vega blev vaccinerad och gick igenom besiktningen =)
Ja annars så ska vi åka till sundsvall imorgon. Så det blir spännande att se hur det går att åka så långt med den lilla vovven.
Nej nu tycker jag att vädret kan skärpa sig så det blir sol och fint. Det kan gärna få gå en månad också så man får lite efterlängtat sommarlov.

nya trix

Nu har vi hunnit lära oss nägra trix.
Vega kan faktiskt komma när man ropar hit. Inte alltid men oftast. Hon kommer till och med ibland när hon leker med kompisen Krakel.
Sitt har hon lärt sig
ligg har hon också lärt sig
det vi tränar på nu är vänta. Det går väl sådär men bättre och bättre.

RSS 2.0