mitt nya liv

Det kanske låter som något otroligt fantastiskt har hänt. Det skulle man kunna säga att det har oxå. För mig i alla fall. Nu mera är jag knappt student, eftersom jag från och med i morgon börjar att jobba heltid och förmodligen kommer att göra det fram till agusti. Det innebär att jag inte kommer att sitta med ångest varje gång jag gör något som jag inte måste. Jag kommer kunna vara på stan en lördag utan att känna, vad fan gör jag här, hem med dig och plugga. Du har ju inlämning/uppsats/diskussion skit att fixa till måndag eller när det nu kan vara. Jag har ett seminarium den 15e jan. Efter det har jag en oponering på min uppsats i historia. Denna är förlägen i maj, så jag har då en massa fritid. Kan detta innebära att min lägenhet kommer att se bebolig ut?? Det är ett alternativ, jag kanske skulle kunna träna? eller gör något annat som jag vill.

Men något annat som jag ska göra som bidrar till att detta kommer att bli mitt nya liv är att jag ska sluta röka. Datumet är den 25 januari. Så sista rök dagen är min födelsedag. Förutom det så har jag tänkt att jag ska börja träna, ska bara hitta någon att träna med. Hmm undra vem den olycklige kan vara? Det är sånna gånger som jag saknar lite folk hemifrån som jag vågar tjata lite på för att ta mig till gymmet, ev folk som skulle bli skitglad för en gymkompis. Ja ja, för säkerhets skull så kanske man ska byta frisyr så att jag verkligen blir en ny människa, det vore kanske n¨ågot att skikta på.

Så nästa års mål är:
* sluta röka
* börja träna
* tappa något kilo

önskemål med nästa år är en utlandsresa med sofia, en ny frisyr och en tatuering.
Har två tatueringar som jag skulle vilja ha. Vet dock bara vart jag vill ha den ena, så den andra måste jag nog fundera på vart jag vill ha den.

Ja detta vart ju långt och förvirrande. Precis som jag är =)
puss och kram

Dagen före domen

Ja precis så känns det. Dagen före domen, men egentligen så vet jag att det inte är så illa. Det värsta som kan hända är ju att vi får en stor rest att fixa. Men men vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis så kommer det en uppdatering om det imorgon. Jag är ju väl medveten om att det finns brister i arbetet men vad kan man göra, jag skulle bara önska att vi hade haft en annan handledare så vi hade fått den handledning som vi blivit utlovade. Men pga sjukdom har det inte blitt så. Jag förstår ju också att folk blir sjuka.

Till något lite roligare. Snart är det januari och jag börjar jobba. Det ska bli sjukt kul, det känns värkligen som att detta är ett jobb för mig. Det enda som hade kunnat vara bättre hade varit om det var en tillsvidare tjänst. Men det kommer det kommer. Förstår inte varför jag ska ha så sjukt bråttom, jag menar jag är 23 har snart en universitets examina, har barn, bil, körkort och är gift. Jag menar något måste jag ju ha att göra resten av mitt liv. Men men lite av min livsfilosofi är det som är gjort så är det.

Ja ja jag vet inte om jag är nervös eller om jag bara är uppgiven inför opponeringen. Men som sakt det gäller ju bara att hoppas på det bästa och vänta och se hur saker och ting artar sig. Jag har ju hela "jullovet" på mig att fixa till revideringen på uppsatsen.

Som ni kanske märker i inlägget har jag lite delade känslor om vardagen. Uppsatsen känns som skit och jobbet känns as bra. Så jag vet inte riktigt om jag ska gå runt och sura för uppsatsen eller om jag ska flyga på små rosa moln för att jag har fått ett jobb som låter skit kul. Jaja det är iaf dagens dilemma, nu ska jag återgå till att fundera på om jag känner mig uppgiven eller nervös.


En oväntad uppdatering

Ja jag har ju då inte opponeratän. Men jag har lite tid över så jag tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite. Jo om vi börjar med jobben som jag har sökt. Jag var på en arbetsintervju förra fredagen som undomsassistent, jag tyckte den gick bra. På  måndagen var jag på en arbetsintervju på tullängsskolan och sist men inte minst i onsdags var jag på en intervju i härnösand. Redan på måndag eftermiddag ringde rektorn på tulläng och sa att jag fick jobbet. Nice tänkte jag men det var bara ett vick så jag ville kika på jobbet i härnösand som var en tillsvidare tjänst. Var på arbetsintervjun i härnsand och kände att detta vill jag inte göra jag vill inte jobba här. Tänkte på det under resan hem och bestämde mig för att tacka nej till jobbet om det skulle vara så att jag fick det. Som tur var fick jag inte jobbet. Så jag tog det på tullängsskolan. Detta hände då under torsdagen. Igår ringde de från ungdomsassistent jobbet och undrade om jag var intresserad. Men då hade jag ju redan ett jobb.

Så nu har jag alltså en vick tjänst på tullängsskolan och det känns skit bra.=)

det var väl egentligen bara det jag ville skriva.
puss och kram 

Arbetsintervjuer

Japp ni läste rätt jag ska på fler än en arbetsintervju. Den ena är nu på fredag och här i örebro. Det är som ungdomsassistent. Har för mig att det bara är ett vick men det är ett jobb oavsett om det är ett vick eller inte. Som min käre make skulle säga " det betalar också räkningarna". Ja ja så det är då det första jobbet. Det andra jobbet vill jag verkligen ha. Det är som teckenspråkslärare på tolk (Men det vet ni kanske redan). Dit ska jag i alla fall på intervju den 9e. Ryktet säger mig att de bara har 5-6st som de ska intervjua. Det finns bara ett problem med den intervjun och det är att jag har seminarium samma dag som intervjun. Det är dessutom det sistaseminariet för delkurs 2 dvs uppsatsen. Som tur är är vi två som skriver arbetet så anna får representera oss båda. För att vara på den säkra sidan har jag mailat vår handledare och sagt att jag ska på arbetsintervju. Men om handledaren säger "jag läser inte mail 24h om dygnet" så kan jag ju inte förvänta mig något svar på mailet

En pytte detalj till. Jag ska få opponera före jul. Hoppas bara att det går bra. Jag hoppas verkligen det. Snacka om att jag slitit med uppsatsen. Ja ja nu är det bara att slita lite til för att sedan hoppas på det bästa. Men om inte annat så är arbetet intressant.

Nu har jag en uppgift ll er som läser bloggen. Snälla håll tummarna för att uppsatsen duger när det är dags för opponering. Dessutom vill jag att ni ska hålla tummarna för att jag ska få jobbet i härnösand.

Ja det var väl det jag hade. Om jag överlever opponerigen så kanske det blir fler inlägg...
puss och kram

RSS 2.0