Sorry

Jag är lessen för den dåliga uppdateringen. Men jag har haft en del att stå i. Det vart ingen flytt till enköping som det ser ut nu, det var något knepigt trassel med Eddies jobb så vi förblir i Öret.

Annars så har jag ju gått och blivit fru nu. Tyvärr har jag inga bilder på det just nu men de ska komma. Anledningen till att jag inte har bilder är för att jag sitter på jobbet och skriver detta. Bröllopet var helt underbart i alla fall, jag tror att de som kom hade trevligt. Jag är i alla fall sjukt nöjd folk vart lite lagom fulle med vissa undantag där de vart jätte fulla. Men det såg ut som att de flesta hade trevligt i alla fall. Det var bara lite mycket att göra dagarna innan och dagen D men det var kul. Vart bara lite stressad. Anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag har jobbat som en blådåre. Började med att vara ledig en dag efter bröllopet efter det så tog jag en nett arbets vecka på 56h.

Annars har det väl inte hänt så mycket förutom att Emmy har varit hemma hos sin farmor och farfar aldeles för länge saknar henne något ofantligt. Men jag får träffa henne på tordag och då ska jag nog krama henne heladagen och njuta av hennes kopnstanta pratande.

Jo just det en grej till var det ja. Jag har blivit biten av en sådan där otroligt 'äcklig fästing. Men det har inte blitt något av det s¨å här 1½v senare. Så nu är det bara att vänta och se om det blir något. Men jag hoppas på att jag ska klara mig. Det var förövrigt den första fästingen jag har fått och fyfan vad de är vidriga. Men den var pytte liten så den hade inte suttit så länge men den var vidrig iaf.

Nej nu ska jag ta och göra inget alls en stund på jobbet då jag har jouren. Men jag ska väl försöka få nån timmes sömn i natt. För nästa vecka så är jag ledig hela veckan och det ska bli så ofantligt skönt. Ska till och med dra en vända till gbg och gåpå liseberg och med lite tur träffa en kompis som jag inte sätt på år och dar. Men ni får ha det så gott god natt.=)

RSS 2.0