Sjuk

Jaha då har man fått den årliga höstsjukan. Ja alltså den man får när sommaren tar slut och vardagen börjar igen. Dessutom tajmade min make med att få sig ett jobb som resande säljare och åka till leksand och ganska precis efter att han hade åkte fick jag ont i halsen. Efter det gick det bara utför fick ont i huvet och snuva också. Men idag så kommer maken hem på ett depåstop för att sedan lämna mig här igen men denna gången tar han med sig bilen. Detta depåstop har han inte för att han ska i väg och jobba och göra någe vettigt. Nej nej han ska till Västerås och spela mini golf. Så han lämnar en sjuk fru med en nyligen tillfrisknad dotter utan bil för att han ska iväg och spela minigolf. (Ja jag är gnällig) Men han kommer ju hem igen imorgon och det är tur det för jag känner mig inte som någon supermamma direkt när jag är "sjuk" eftersom jag inte orkar med hennes 5 års trots på samma sätt. Dessutom så orkar man ju inte göra like mycket någon stans så här hemma ser det ut som en bomb detonerat och folk lever i spillrorna av vad som en gång var en lägenhet. Men vad fan det kan ju inte vara lätt helatiden? Nej nu ska jag sätta mig i soffan och tycka synd om mig själv.
Men ha en bra dag=)

Gud vad jag borde städa

Ja det är precis vad jag borde göra. Hmm ska nog skjuta upp det till imorgon. Annars så har det varit en ganska seg dag med en mycket seg föreläsning. Följt av mat inhandling på willys som för övrig alltid är lika roligt. Juat nu skulle jag faktiskt uppskatta lite vuxet sällskap. Men jag kan inte direkt bjuda hit någon som det ser ut nu.

Nej egentligen har jag inget att skriva tyckte bara att det började bli läga att puffa liv i bloggen nu när pluggandet börjar och man måste sitta här. När man inte går till jobbet är borta hela dagen och kommer hem. Utan nu så sitter man vid datorn hela dagarna och då kan man lika gärna fylla bloggen med onödigheter.

Nej nu ska jag anmäla mig till nån delkurs. men ha det bra=)


jaha

då hade maken skaffat sig ett jobb och kommer hem på söndag. Gud vad ensamt det är jag menar jag har delat mitt liv nästan 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan de senaste 6 åren. Det tar väl ett tag att vänja sig men vad gör man inte för ett jobb. Har jag tur är han hemma nästa vecka annars så får jag sitta själv då med. Egentligen ville jag bara säga att jag älskar min make otroligt mycke och vill hälst inte vara utan honom så länge som jag måste nu.

Annars så har ju skolan dragit i gång vilket innebär att jag ska dit nu. Men det kanske kommer ännu en uppdatering ikväll. ha det=)

RSS 2.0