Hehe

Jo kanske ska förtydliga att med BB så menar jag bärseback och inget annat. För övrigt så tror jag att bönerna till tågguden hjälpte jag var bara 1h sen hem=) Dock vart det ingen träing idag. Slarver som man är så kände jag att jag hade sovit förlite och var lite för förkyld. Med lite tur så blir det träning på fredag, nu känner jag tränings abstinensen dra igång.

Äh nu ska jag kika på os och snart sova.. börjar man bli gammal när 2h sömn på en natt inte räcker?

Tisdag

Idag så var det tisdag, det vill säga dagen innan jag får åka hem. Eller korrigering: dagen innan jag får åka hem om sj anser att det passar sig. Jag hoppas nu att det ska finnas tåg imorgon så jag får åka hem. Jag vill näligen det. jag vill hem och kramas med min familj och hinna iväg och träna lite.

Utöver det så funderar jag på om det vore läge för ett besök på BB i helgen? Jag är lite sugen på det faktiskt. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Oj vad mycket intressant jag hade att skriva i bloggen då.

Jo just det igår så lekta jag bilmekaniker. Det är inte ett yrke jag ska satsa på. jag är på tok för långsam för att folk skulle vilja betala mig för att laga deras bilar. Däremot måste jag motvilligt erkänna att det är ganska kul att pillra. Så det är tur att man har en ny bil som man inte kan pillra med. Dessutom har jag ingen stans att förvara sakerna ska skulle pillra med. Det är väl en jäkla tur det.

Undra om man ska ta med sig kameran är man gör dessa saker så folk inte bara tror att man hittar på när man säger att man lagat en bil. Nu var det iof inget stort jag fixade, emn jag fixade det=)

Nej nu ska jag ut i kylan och hoppas på att bilen startar. Ha en bra dag=)

Fettisdagen

Fettis dagen är mittttal på denna dag. Eller snare hela helgen=P Har ju bara vart en massa kalasande.=)
Men nu hade jag tänkt att jag skulle ta tag i den sista punkten på min lista.

Så nästa års mål är:
* sluta röka (inte rökt på 3 veckor drygt)
* börja träna (har tränat kontinuerligt i drygt 1 månad, enaste 3 veckorna har jag tränat 5ggr i veckan)
* tappa något kilo
* skaffa en ny frisyr (gjorde jag igår, iof gaska likt den innan) 

Som synes så har jag ju uppfyllt det andra. Nu ska jag bara ta tag i mig själv och inte falla ner i hmm-det-vore-gott-med-träsket. Om det är nån som har bra tips på det så får ni gärna dela med er.=) Kanske nån som vill haka på? Allt är ju lättare om man är fler.

Annars så var vi på rostaskolan igår. det verkar vara en jätte fin skola, och som tur är för oss så hade de aldrig behöft neka någon sexåring. Med lite tur så klarar vi oss oxå så emmy får gå där.

Jo lilla emmy börjar bli stor, hon hart på att hon vill vara ensam hemma ibland, så hon har ju små övat på detta när vi har kastat sopor och sånt. Men idag var första riktiga gången som hon var ensam. Eddie åkte nämligen och hämtade mig efter att jag hade varit och tränat. (ja jag vet) Det var liite för att jag handlade efteråt. Men i vilkt fall så var emmy ensam medans eddie hämtade mig. Hon var det för att hon intee följa med till affären. (emmy har en lista med telefon nr som hon kan ringa, hon har nr som hon kan ringa om varken jag eller eddie svarar oxå). Ja så jag tycker i alla fall att hon var jätte duktig även om vi bara var borta 30 min=)  

Helgen

helgen har varit jätte rolig och trevlig.
Den började i fredags med middag hemmas hos blomman och linda. Jätte god mat fick vi=) Tack för en trvlig kväll=) Efter middag drog jag och maken vidare till publicom och svirade lite. Det var jätte kul att träffa alla kompisar som man inte ser så ofta nu när man inte pluggar.

Lördagen innebar 35års firande av Perny. Med kakor och tårta och avslutningsvis tacos.=)

Ja även om det inte finns mycket att skriva om det så var det trevligt=)  

Dagen innan helgen

Idag så var det torsdag det vill säga dagen innan helgen. Så det är trevligt, jag gillar att ha kort fredag men imorgon så blir det lite längre än vanligt har lite jag måste skriva på jobbet innan jag kan dra mig till stan och köpa en såndär grej som man kan sätta på hörsnäckorna så de sitter kvar även när man springer. Mina gör nämligen inte det när jag tränar på gymmet och så.

Ja annars så blir det nog till att fira lite fördelsedag till helgen. Vet inte riktigt vad detta kommer att medföra med det återstår att se. Inför detta har jag ett katastrofalt problem, mitt hår är så sjukt äckligt slitet så jag vet inte vad jag ska göra med det för att imt topparna ska se så sjukt slitna ut. Funderar på om jag ska locka det. Ja den som lever får se.

Ja annars så har jag inte så mycket mer att skriva om eftersom jag inte gör något annat än jobba och träna så blir mitt liv ganska innehållslöst=) Men jag har ju min underbara familj som tycker om mig i alla fall=)

ny vecka

Jag inser hur dålig jag är på att uppdatera min blogg. Men jag skulle tro att det beror på att jag egentligen inte har så mycket att skriva om.  Men trots detta har jag lite att skriva om.

Jag tänkte dra lite om förändringarna jag skulle göra i mitt liv.

För det första så har jag änligen bokat klipptid så snart kan jag ha håret utsläppt, det ska bli helt underbart att få klippa bort en decimieter att det risiga håret. Så det ser jag fram emot men detta sker ju inte förrens på måndag. Men det kan bli så att jag kanske lägger upp en bild, man vet aldrig..=P

För det andra så har jag ju faktiskt inte rökt sedan den 24 januari, så det är 2½ vecka sedan, så nästa vecka är en trea. Folk säger att det är treorna som är jobbiga, jag tror mer på att det är sexorna som är jobbiga. Alltså sist jag slutade röka såvart det jobbigt efter drygt ett halv år. Då vaknade jag av att jag drömde att jag rökte och fick sjukt dåligt samvete av det. Ja ja men denna gången har jag i alla fall inte rökt eller kört på något nikotin tjafs. Idag har jag till och med klarat mig utan mina extra tuggummin. =)

Annars så går det väl lite si så där med vikten har bara tappat 2 kg men vad fan drar man 0,5 kg i veckan på ett år så blir det 26 kg. Det är väl så man får se det. Men jag ska försöka göra ett ryck så det händer något på den fronten oxå.

Sist men inte minst så är jag sjuktduktig på att träna, Jag tränar 5 grr i veckan så jag känner mig duktig=)

Eh ja det var väl det jag hade att skriva om, vet inte riktigt om jag ska börja svammla om något specifikt. Men jag vet inte vad och så.

Fredag

Jaha vad har hänt sedan sist då?
igår kom maken och dottern hem från sundsvall. Förutom det så var vi och kikade på en lägenhet Den hade sina fördelar och nackdelar. Fördelarna var ett jättestort vardagsrum och ett bra kök desutom var det bra tapeter och så i lägenheten. Det som var mindre bra var att sovrummen inte var jättestora. Men det kan manb ju leva med när allt annat var bra, eller inte riktigt allt, man kunde inte ansluta sig till stadsnätet.

Dagen idag har däremot varit ganska vanlig. Jobbat sedan hem och fredagsmyst med familjen. Det har faktiskt varit riktigt trevligt efter att de har varit i sundsvall=P

Imorrn så bir det lite träning för mig medans maken och dottern åker skridskor. Sedan blir det barnkalas för dottern. Det är riktigt nice med barnkalas när svärmor har handlat present och man inte håller i kalaset själv.

Mitt problem är ju barnkalaset till hösten då emmy går i förskoleklass, vad är det som förväntas? Hoppas att vi får lägenheten vi har sökt för isf kan vi vara ute på baksidan eller om det krisar så får ungarna vara inne. Hmm hoppas verkligen att vi får lägenheten.

Nej nu ska jag natta dottern så hon orkar med morgon dagen. Själv ska jag slappa i soffan ett tag till innan det är dags för sängen.

PS jag har varit jätte duktig och fortfarande inte rökt. DS
Natti


Ville bara säga

Jag ville bara säga att jag älskar min pärla (dvs min dotter)´mest av allt i hela världen=)

Ojoj

det var värst vad jag är dålig på att uppdatera min blogg. Just nu så händer det i och för sig inte så mycket. Jag pinnar på med mina mål för detta år.

Jag har faktiskt varit duktig och tränat minst 2ggr i veckan sedan jag började. Dessutom så har jag inte rökt sedan den 24e januari. Det vill säga att min första rökfria dag var den 25e januari. Hur räknar man det egentligen? Jag räknar det nog som att jag slutade den 25e januari. Jaja nog med svammel.

Sedan sist jag skerv så har vi fått en ny soffa lite nya textilier i vardagsrummet. Det är all skillnad i världen.

En annan kul grej är att vi ska på vining på en lägenhet som ligger vid gumaelius den 4e februari. det ska bli kul, jag vill nämligen inte bo där jag bor. Det har dock absolut inget med mina grannar att göra utan det handlar mer om skulsituationen för emmy.

Jo är det nån som vet vilken skola som har upptagningsområde vid gumaelius?

Jaja nej nu ska jag ta mig iväg och träna.

RSS 2.0