sommarbild

20100620033 (MMS)

sommar


ny mobil

japp då hade jag äntligen skaffat mig en ny mobil. jag måste säga att jag älskar den. jag är riktigt glad över att jag valde denna och inte en i phone. ja det blir inget långt inägg då jag egentligen bara ville säga att jag har en nymobil. en nokia n97 mini och jag älskar den.         puss och kram

avresa

Japp idag är det dags för avresa. Vi ska nämligen till enköping idag och vidare till uppsala imorgon. Så idag har jag gjort något spännande, jag har ltit eddie packa. Undrar vad jag kommer få med mig för kläder, jag vet att jag kommer att få rätt kläder till imorgon för dessa har ja lagt fram. Men det är resten som är lite vagt.

Förutom den spännande packningen inför helgen så har jag även överlåtit städningen till Eddie. Är jag inte snäll?? Varför får då eddie göra allt detta? jo för att emmy är hemma och sjuk så han vabbar. Men när jag lämnade lägenheten så såg hon inte så hängig ut hoppas att hon blir frisk så hon orkar leka med Lina imorgon, för om inte emmy är frisk imorgon så får jag ta mig själv till uppsala och det känns mindre kul, jag hatar att köra i den stan och jag hittar ingen stans. Så emmy måste vara frisk imorgon.

Ja ddå min stackars make blev utan fördelsedagsfika igår eftersom emmy blev sjuk. Så stackarn får klara sig till annat lämpligt tillfälle=)

Ja dagens uppgift för mig är att gåut skorna som jag ska ha imorgon, jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte skorna. Eller jo det gör jag, de är ohyggligt snygga men minde sköna, så jag kommer nog att få varva med mina ballerina imorgon. Men skorna är snygga i alla fall=)


Hur svårt kan det va?

Jo jag undrar hur svårt det kan vara att hämta ut ett paket på posten? Jag glömmer alltid den där jävla lappen och när man väl kommit hem efter en dags arbete då är man mindre sugen på att dra med sig barn till affären innan förbutiken stänger. Nej sånt gillar jag inte. Mycket bättre när man får "lappen" på mobilen. Jag menar den har man ju alltid med sig. Jaja men idag ska jag i alla fall hämta ut mitt paket. Hoppas jag i alla fall...

Ja annars så fyller ju maken 26 idag så man får väl gratta än en gång. Själv så kan jag tycka att jag är off the hook då jag bakade hela söndagen. Men jag ska vara lite snäll idag. Jag ska ju faktiskt göra lite fläskfilé så det är bara att hoppas att det duger till matlåda oxå.

Dessutom så ska ju dottern på inskolning i skolan idag. De ska få prova att äta lunch i matsalen. Jag tror ju att det kommer att gå jätte bra och maken har ju jätte tur som får födelsedags lunch i skolan=)...

Ja jävlar bilderna. Till min ursäkt så var jag hemma ca 30 min igår så jag tycker att det är okej att jag missade att lägga upp bilderna.

RSS 2.0