inget vettigt alls

då var onsdagen avklarad. Så nu är det bara torsdag med ridskola för lilladamen och sedan fredag med ridskola för mig kvar innan helgen.
i helgen händer det saker då får jag äran att hjälpa en kompis att flytta. hur det kommer att gå det får vi se. Jag brukar nämligen ha träningsvärk i magen, ryggen oh benen efter en ridlektion så det blir spännande.
annars så har jag bara jobbat och räknat dagarna till nästa torsdag och den 17mars =)
För den 17 hinner nog dessa pärlor bli lite större och jag får besöka dem och se om det är nån av dem som passar oss=)

en liten bild

nu har änligen kenneln lagt ut lite fler bilder på valparna =)
Längtar tills jag får besöka dem=)

skön tisdag

Idag har ju vädret varit helt underbart. det började inte så bra vädret alltså, i morse var det grått och tråkigt, men runt lunch blev det så underbart att man faktiskt kunde känna att solen värmde, det vr helt underbart=)
annars så var min bil snäll och startade i morse. dock ville den inte starta när jag skulle hem från jobbet men då var den snäll nog och startade så for jag kopplade på starthjälpen.
Det är nu den spännande väntan till imorgonbitti för att se om bilen startar. Har eddie otur blir han tvungen att köra mig till jobbet.
ja annars har det inte hänt mycket idag.

Måndag

Fast konstigt nog har jag inget emot att det är måndag idag. Det kan ha och göra med att jag inte hade något alls för mig på hela sportlovet. alla som känner mig vet att jag inte klarar av att inte göra något.

Men idag var det måndag och ljust när väckarn ringde klockan 6. det vore en övedrift att säga att jag flög upp ur sängen. men efter en timmes snosande tog jag mig ur sängen och släpade mig till jobbet. Eller ja försökte, då vi har lite krågel med bilen som tjuvdrarström. Det är nått i styrningen som de ska fixa nästa torstag för vrakpriset 7000kr. jippi eftersom jag som alla andra har en massa pengar som jag inte vet vad jag ska spendera på=P.
Men tillbaka till jobbet, när jag går ner och tror att jag ka köra till jobbet så startar inte bilen... Men eftersom vi vet att vår bil har detta problem använde jag vår starthjälp och lyckades att ta mig till jobbet i alla fall.
När arbetsdagen var slut blev det en liten tripp till Willys för att storhandla. Alltid lika roligt men jag tänker mig att jag ska bli lite ekonomisk av mig och då kan storhandla vara en bra idé.
När det var överstökat blev det en tipp förbi gyllenebågen för kvällens middag. (jätte ekonomiskt jag vet).
Tyvärr blev min lilla sessa sjuk i helgen så hon har varit hemma från skolan idag. Men nu är hon frisk och ska till skolan imorgon. Men jag tror att den lilla damen fick allt intresse för skolan av sina föräldrar för vi fick då inget, men emmy hon gråter när hon är sjuk och inte får gå till skolan. Ja det lutar ju mot att hon trivs i skolan i alla fall.
för att avsluta detta inlägg som har handlat om allt och inget bokstavligen så vill jag bara skriva att min bästastebäste vän kommer hit nästa torsdag. Bara önskar att det kunde bli nästa torsdag snart så jag får sitta och snacka lite skit med henne. det ska bli så sjuk kul. Speciellt då mamma ska vara barnvakt till emmy så jag och Sabina får hela helgen bara för oss själva det ska bli helt underbart=)
nej nu ska jag lyssna när dottern gör sin läsläxa

ska vi se om vi kan blåsa liv i bloggen

hej
tänkte att jag skulle skriva lite i bloggen nu när det fatsikt händer saker i mitt liv.
vi har ju besökt en kennel och tyckte att de verkade jätte bra så vi ställde oss i kö där.
nu är det lilla livet fött. Valpe föddes 19/2. Det gör att vi ska få åka ner oh besöka valpen
i mars =). Vi ska dit den 17 mars om allt går som det ska=).
Sedan får vi hämta den lilla lurvbollen den 15 april så det ska bli helt underbart.
för alla som undrar kommer det att bli en Eurasier.
så ser en valp ut. Är de inte grymt söta?
så ser mamman till valparna ut.=)
en av dessa valpar kommer att bli våran=)
så med detta inlägg tänkte jag uppdatera hur det går med vovven och andra roliga saker som händer=)
så med ökat hopp kanske bloggen får liv igen=)

RSS 2.0