längesedan

Då hade man inte skrivit på ett tag igen då...
men det vi har hunnit göra sedan sist är valpkurs och en tripp till sundsvall. Eddies syster har en liten hund som Vega tyckte var väldigt rolig att leka med. Dock var inte hennes hund lika road, men vega hade kul.
Vega sköter sig som hon ska på valkursen och vi lär oss massor. Vi harde ju lite värme ett par dagar. Så vi tog chansen att bada lite med vovven. Hon tyckte inte att det var så skoj så hon badade inte. Men damen har kastat sig i vattnet på andra ställen så det var väl bara platsen som inte däg. Vi får testa ett annat ställe nästa gång. Ja det var väl det som hänt i hundväg.
Annars är det ganska skönt nu när dotterns aktiviteter trillat av en efter en. Nu är det bara ridningen kvar. Det är så kul när man tänker tillbaka på i höstas och ser hur mycket hon har lärt sig på ett år. De har lärt sig att sadla, tränsa och borsta, utöver det har de lärt sig att sittaupp, skritta, styra, trava och galoppera. de har lärt sg de vanligaste ridvägarna också. det är kul att se hur mycket de har lärt sig på den tiden de har ridit.
Men det bästa av allt är att det bara är 10 arbetsdagar kvar till sommarlov då är det 8 härliga veckor av umgås med familjen =)
vi kastar in lite blandade bilder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0