hur går det då för mig?

Jo för mig är det då så att jag förmodligen ska på arbets intervju den 9e dec. Denna arbetsintervju är då förlagd på folkhögskolan i Härnösand. Detta innebär som ni kanske redan har listat ut att vi kanske ska flytta tillbaka till lite nordligare breddgrader. Det är dock med lite blandade känslor. Anledningrn till detta är att jag har ju vänner och det blir nära till barnvakt och emmy har kompisar. Detta är alltså de positiva sakerna dock måste vi lämna örebro somär en stad där hela familjen trivs emmy är gå gott som uppväxt här. Men då har vi inte så många barnvakter.
Ja så det är ju lite småsaker som jag filosoferar på fast jag int nes har fått jobbet. Men det ser positivt ut vad gäller intervjun eftersom hon jag har pratat med sa att hon räknade kallt med att jag skulle få komma på intervju. Så nu väntar jag bara på ett bekreftande mail som berättar för mig vilken tid jag sak befinna mig där.

Men jag söker ju faktiskt inte bara jobb jag skriver ju på lite uppsatser också. Historian har jag lagt på hyllan ett tag för att focusera mer på poedagogiken. Uppsatsen i pedagogik rullar på ganska bra skulle jag vilja påstå vi har bara sammanfattningen kvar. Men jag vet att vi komme att få kommentarer på våran undersökning att texten är för upprepande men det var inte så jätte lätt att skriva den på någhot annat vis.

Så på måndag får jag antagligen veta om vi har chans till opponering innan jul och får det helt bekräftat om jag får komma på intervju.

Så det är bara att hålla tummar och tår att saker och ting går som jag vill.

puss och kram

Ursäkta hoppet

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev i min blogg har mest spelat dator om jag ska vara ärlig. Då kan det dyka upp en tanke. Hur fan har hon tid med det mitt i uppsats och allt annat skit? Svaret är enkelt vi har inte haft något att göra på våran uppsats eftersom vi inte har haft någon skola att göra enkät undersökningen på. Men idsag har vi äntligen haft de första grupperna. Vilka jag har sammanställt med procent och annat kul. Nu väntar jag på att det sbli fredag så jag kan göra resten av arbetet för denna vecka. Sedan har vi två klasser nästa vecka. Så nästa vecka blir det bara massa pluggande. Blir pluggande för hela slanten.

Ja detta vart ju ganska rörigt. Men det struntar jag för änligen har uppsats helvetet börjat att röra på sig.

Ja nej nu ska jag nog slänga in en BG innan det är dags för sängen. Maken tjatar på mig att vi ska göra dailyn så det är väl bäst att man gör det så man inte får en bitter karl i sängen. Då snor han bara min kudde när han har somnat.
puss och kram 

torsdag

japp då var det dags för den enskilda intervjun. Denna kommer att inträffa klockan 13 så jag hoppas på det bästa. Telefonförsäljare är ju inget som jag har som abition att vara resten av livet men det är iaf ett jobb.

Angående Annas och min uppsats så börjar det äntligen röra på sig. Vi ska till ett gymnasie här i örebro och göra enkät undersökningen. Så nu kan vi äntligen börja jobba. Uppsatsen i historia går det lite sämre för. Jag har faktiskt inte haft någon lust eller ork att pyssla med den. Men jag har fortfarande som ambition att hinna klart med den innan vårterminen.

Imorgon är det fredag. det ska bli skitkul, mamma kommer hit och ska passa emmy och jag och eddie ska iväg på lan hos blomman och linda. Vi ska sitta 9 vuxna människor och spela dator hela helgen. Det är vuxenpoäng det! Nej kanske inte riktigt men får jag fler vuxenpoäng så blir jag gråhårig så jag behöver lite som drar ner dessa poäng.

Förmodligen så kommer det en uppdatering på hur det gick med arbetsintervjun senare idag.
puss och kram på er

utlovad uppdatering

Japp då har jag varit på den sk gruppintervjun. den var mer information om företaget. Så de som var där och ville fick gåviadare till en enskild intervju. denna intervju ska jag på på torsdag. Så det blev ingen chokerande uppdatering. Sorry

Min underbara pärla är ett riktigt grinmonster idag. Allt man säger är fel hoppas att detta ändrar sig inom en snar framtid. Hon hoppar snabbt som attan från att vara skitglad till att stortjuta och kasta saker. Som tyr är går det lika snabbt tillbaka men detta växland sker ca 20 ggr per dag.

Ja ja nej nu har jag inget mer.

Intervju

Japp idag var det då dags för intervju, arbetsintervju. det är bara en gruppintervju men det kan ju leda någon stans och det skulle vara så sjukt skönt om jag kunde få mig ett jobb så den stressen försvann. Menjag har ju lagtuty några trådar så vi får väl se vartåt det bär.

Annars så sitter jag med mina jävla uppsatser som jag hatar. examinations arbetet är jätte intressant det är det verkligen. Men det måste göras och det känns som om våran handledare håller oss tillbaka eftersom vi bara får diskutera det hon vill att vi ska diskutera på seminarierna. Detta gör att det känns som att vi ligger efter och jag vill verkligen få klart detta innan jul så jag kan fokucera på den andra uppsatsen. Att jag hatar den beror på att min handledare ändrar sig hela tiden och säger att jag ska göra saker annorlunda från det jag har gjort. Det siom stör mig med det är att jag har gjort så som hon har bett mig men ändrar sig helatiden. Det är skitjobbigt att få super stora ändringar på ett arbete som man trodde var i slutskedet.

Ja och till råga på allt så kommer min pärla att missa gympan idag pga min arbetsintervju. Den slutar antagligen runt 17 och gympan börjr 17.30 så vi hinner helt enkelt inte. Men men jag återkommer med uppdateringar på hur intervjun gick.
puss och kram

yey

De ringde just ifrån kundpartner AB. och jag ska på arbetsintervju där på måndag. Det är bara en grupp intervju men det är alltid något. Som det ser ut nu så kanske jag slipper en av mina mardrömmar som är att bli arbetslös. För jag vill verkligen inte plugga nästa termin och nu så ska jag få gå på arbets intervju. Jag hoppas verkligen att det löser sig.
Dock är det ju så att om jag skulle få jobbet i Härnösand så tar jag u det. Men nu ser det ut som jag har något mer n bara Fenix att leva på under vårterminen.

Yey jag skulle vilja hoppa och studsa och skrika. Men så kan man ju inte göra. Och jag har ju faktiskt inte fått jobbet än. Men en intervju är en bra bit påväg.

Så nu vill jag att alla håller tummar och tår för att saker och ting sak gå som jag vill.
Puss och Kram

jobbsökande

Japp då har jag börjat att söka jobb. Hittills så har jag sökt ett jobb på tre som jag inte fick. Så jag tog lite nya tag och sökte ett telefonförsäljar jobb här i örebro. Efter det så vart jag tipsad av Sofia att de sökte en teckenspråkslärare i härnösand. Så jag sökte det jobbet. Nu återstår det bara att vänta och se. Risken finns i alla fall att jag hamnar i härnta igen. Det har aldig varit min plan men när det finns ett jobb som det jag har utbildat mig till så blir man tvungen att söka det. Jag kan ju inte plugga 4½ år för att sedan jobba som telefon försäljare.

Härnösand är ett litet ställe där det inte finns så många jobb. Men hör och häpna de ska anställa 56 personer till kundtjänst på Com hem i härnösand så maken har en chans på jobb också. Hmm nu låter det som att jag tror att jag självklart kommer att få jobbet som teckenspråkslärare. Men så ä'r det absolut inte. Samtidigt så kan jag inte bara sitta är i Örebro med maken på ett mycket osäkert jobb som han har nu och mig som arbetslös. Nej så nu gäller det att ta tag i saker. Nått jobb ska väl finnas åt mig i härnösand även om jag inte skulle få teckenspråkslärar jobbet.

Utöver mittjobbsökande så pysslar jag med mitt examinations arbete som jag skriver med Anna och vi börjar närma oss slutet på forskningsläget. Idag så ska jag kika igenom en av böckerna som jag har och sedan fixa lite med den röda tråden så det blir glasklart. Efter det så är det bara att vänta och se hur arbetet artar sig. Hittills så har vi skickat ut en förfrågan om vi får lämna ut en enkät i några skolor men vi har bara fått svar från två rektorer att dessa ska höra med lärarna i skolan. Så vi får väl se hur det går med det. Arbetet sjunker ju om vi inte har några att skicka enkäten till. Ja det är knepigt det där.

Ja nu har jag nog inget mer att skriva det blir att vänta och se hur det går med jobben Med största sannolikhet så kommer bloggen att uppdateras med svar från de olika jobben inom en snar framtid så håll till godo.

Nu ska jag plugga men ni får ha det bra
puss och kram

RSS 2.0